Alec Baldwin a vorbit pentru prima dată după ce a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins: „Era prietena mea”

Alec Baldwin a vorbit pentru prima dată despre incidentul petrecut pe platoul filmului „Rust”, în care a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins.
Actorul în vârstă de 63 de ani și soția sa, Hilaria Baldwin, au vorbit cu paparazzi sâmbătă, în Vernon, acolo unde s-au retras cu familia pentru a se reface după tragicul incident. Deși a spus clar că nu poate face comentarii despre investigația care este în curs, el a spus câteva cuvinte despre Hutchins, într-un video publicat de TMZ.

„Era prietena mea, era prietena mea”, a spus Baldwin. „În ziua în care am ajuns în Santa Fe pentru a începe filmările, am mers la cină cu ea și cu Joel (n. red. Souza), regizorul. Eram o echipă foarte unită care realiza un film, apoi s-a întâmplat acest lucru oribil”, a declarat Alec Baldwin, potrivit People.

Citește și: O tânără de 24 de ani, fără experiență, era responsabilă pentru armele folosite în filmul lui Alec Baldwin


El a mai spus că păstrează legătura cu soțul Halynei, Matthew Hutchins, și fiul lor în vârstă de nouă ani, pe nume Andros. „Suntem permanent în contact cu el pentru că suntem foarte îngrijorați pentru familia și copilul lui”, a declarat Baldwin.
Matthew a dezvăluit anterior pentru Daily Mail că Alec l-a susținut foarte mult după moartea soției sale.

Actorul american a mai spus că susține reforma în ceea ce privește folosirea armelor de foc pe platourile de filmare, după ce tragicul incident a pus presiune pentru schimbarea regulilor la Hollywood. „Știu că se fac în prezent eforturi pentru limitarea armelor de foc pe platourile de filmare și este ceva de care sunt foarte interesat”, a declarat el.

„Nu este o decizie pe care să o iau eu. Trebuie să înțelegeți că nu sunt un expert în acest domeniu. Deci orice decid alți oameni că este mai bine pentru a proteja siguranța oamenilor pe platourile de filmare, sunt în favoarea lor și voi coopera în orice fel pot”, a adăugat actorul.

Declarațiile făcute sâmbătă de Alec Baldwin sunt primele declarații publice după accidentul în care Halyna Hutchins și-a pierdut viața.
El a publicat o postatare pe Twitter săptămâna trecută.

„Nu există cuvinte pentru a exprima șocul și tristețea cu privire la accidentul tragic în care și-a pierdut viața Halyna Hutchins, soție, mamă și colega noastră deosebit de apreciată. Cooperez în totalitate cu poliția pentru investigarea modului în care a avut loc această tragedie și sunt în legătură cu soțul său, oferindu-i lui și familiei sale susținerea mea. Inima mea este frântă pentru soțul ei, fiul lor și pentru toți cei care au cunoscut-o și au iubit-o pe Halyna”, a scris Baldwin pe Twitter.

Săptămâna trecută, Alec Baldwin a împușcat accidental directorul de imagine al noului său film, „Rust”, și l-a rănit pe regizor, în timp ce trăgea cu o armă de recuzită. Actorul în vârstă de 68 de ani filma scenele pentru filmul western la Bonanza Creek Ranch, în New Mexico, când arma s-a declanșat și a rănit-o fatal pe Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, care era directorul de imagine al filmului.
Și regizorul Joel Souza, în vârstă de 48 de ani, a fost rănit.

Hutchins, mama a unui copil, a fost dusă de urgență cu elicopterul la spitalul Universitar din New Mexico, dar a fost pronunțată decedată la scurt timp. Joel Souza a fost dus la Centrul Medical din St Vincent și a fost externat după câteva ore.

O sursă a declarat pentru People că Alec și Hilaria au plecat din Santa Fe și încearcă să fie cât mai retrași pentru a face față situației dificile.

„Alec și Hilaria au plecat din oraș și petrec timp alături de copiii lor. Ies ocazional să ia cina, dar principalul lor scop este să protejeze intimitatea copiilor și să petreacă timp în familie”, a declarat sursa.

„Alec este în continuare îndurerat după evenimentul tragic de săptămâna trecută, dar îl ajută faptul că este înconjurat de cei dragi.
Încearcă să își concentreze atenția cât poate de mult pentru a fi alături de soția sa și de copii, în timp ce trece prin această traumă. El continuă să coopereze cu poliția pentru investigație”, a mai spus sursa.

Foto: Hepta



Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
31 Octombrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod