Femeia anului 2015. Simona Halep, jucătoarea de tenis din visele românilor

A reușit să adune o națiune în fața televizoarelor, una care tremură pentru fiecare punct pierdut și exultă pentru fiecare punct câștigat
E mică de statură, ambițioasă și de fiecare dată încearcă să se autodepășească. N-ar trebui să fie acolo, în top, nu e cea mai puternică, nu e cea mai precisă, nu e cea mai rapidă, dar e a doua jucătoare de tenis din lume.
Simona Halep nu a fost depășită în acest an decât de Serena Williams, acea forță a naturii care pare venită de pe altă planetă. Micuța româncă a ajuns, pe nesimțite, cea mai îndrăgită jucătoare din circuitul profesionist. Asta se întâmplă și pentru că românii care muncesc în străinătate vin puhoi la meciurile campioanei noastre atunci când joacă într-o țară sau alta.
Simona Halep n-a câștigat niciun turneu de Mare Șlem, dar a fost acolo, mereu aproape, la un pas sau doi.
În acest an a câștigat trei turnee profesioniste și a fost finalistă în alte două.
Iar din tenis și contracte de publicitate a câștigat până acum aproape 10 milioane de dolari.
22 Decembrie 2015
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • XYZ pe 23 Dec 2015, 13:34
    PARCA

    "Serena Williams, acea forță a naturii care pare venită de pe altă planetă." Adevarul o sa iasa la iveala, mai devreme sau mai tirziu, espre aceasta "forta a naturii" si sora-sa. Sunt dopate si ras-dopate si este evident si pentru un orb. Si este foarte posibil ca din cauza steroizilor si altor substante de gen sa se fi petrecut o schimbare de sex. Da, e posibil, documentati-va. In urma cu ceva timp, cind urmau sa fie testate pentru doping, surorile GORILLIAMS s-au ascuns in dulapurile din vestiar, mai mare risul! Sportive adevarate, forte ale naturii, ce mai!

    1
    0

  • XYZ pe 23 Dec 2015, 13:31
    VAI

    @Ovi, este vai de steaua ta intr-adevar! "Rasa" ei? Aromanii sunt o rasa, dobitocule? Si majoritatea lor au nasul cum spui tu? Ba, da esti retard rau, irecuperabil! Si ce de-a cunoscator in ale tenisului esti tu, mai! Stai jos, zero barat!

    1
    0

  • ovi vaida pe 23 Dec 2015, 10:55
    Cosmarul Halep

    E mai mult un cosmar decat un vis...la capitolul lapatarie sta ceva mai binisor,in rest e urata ca toti dracii. Tenul da impresia de persoana neingrijita,nespalata,plus ca are un nas cat un borcan,titpic rasei ei,seamana cu cel al lui Hagi. Vocea iti da impresia de un mic monstru...iar la tenis,e o parvenita a tenisului,locul ocupat acum e de conjunctura. A ajuns pe doi prin abandonul altor jucatoare si castigand turnee fara o prea mare importanta. Mda...ea e femeia visurilor oricarui barbat...cei din presa care o faceti sa para mai mult decat este,spalati-va pe cap cu ea...!

    0
    2

  • Alexandru pe 22 Dec 2015, 21:53
    Tenis

    Intrebare? Anul viitor Simona Halep va fi stangace ( conform pozei)????? )))))))))))

    1
    0

  • mountytoma pe 22 Dec 2015, 15:48
    femeia secolului in Romania

    cu siguranta Simona Halep merita titlul de femeia secolului in Romania! desi avea de departe cei mai frumosi si ravniti sani din tenisul profesionist, a ales sa se opereze pentru a-si micsora minunatia aceea de piept care chiar nu ne lasa sa dormim! a ales sa castige bani prin munca! un bun exemplu intr-o tara in care prea multe femei apeleaza la silicoane pentru a-si castiga traiul!

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod