EXCLUSIV Andi Moisescu: „Pentru mine, televiziunea era precum o carte sigilată“

30 Noiembrie 2012
În prag de Sărbătoare, deoarece Pro TV sărbătoreşte mâine, 1 decembrie, 17 ani de existenţă, Andi Moisescu ne-a acordat un interviu în exclusivitate.

Prezentator al emisiunii „Apropo TV“ şi totodată jurat al show-ului „Românii au talent“, Andi Moisescu se caracterizează ca fiind o persoană care a avut parte numai de provocări mari.

Andi a precizat că se pregăteşte deja de Crăciun, cei doi băieţi ai lui făcând tot posibilul să-l cucerească pe Moş Crăciun.

eva.ro: Care sunt cele mai mari provocări profesionale pe care le-ai întâmpinat până acum?

Andi Moisescu:
Din fericire pentru mine, până acum am avut parte numai de provocări profesionale mari. Nu ştiu cum am reuşit să nu evit niciuna până acum.

Când am început să vând ziare, era să pierd toţi banii împrumutaţi, când am intrat la radio, n-aveam nicio dovadă că m-aş şi pricepe la meseria asta, cât despre tv, nici nu simt nevoia să mai adaug că era precum o carte sigilată atunci când mi-a făcut pentru prima oara cu ochiul.

Care este succesul emisiunii „Apropo TV“ şi ce ediţie a emisiunii ţi-a plăcut cel mai mult?

Cred că succesul „Apropo TV“ vine din firescul acestei emisiuni, care, pe firul logic, are sigur legătură cu firescul echipei din spatele emisiunii.

Suntem o mână de oameni, îmi place să cred, normali.

„Apropo TV“ e o parte din noi, ne reprezintă sigur punctele de vedere şi, poate tocmai de aceea, ne e foarte greu să nominalizăm vreo ediţie ca fiind preferată. „Apropo TV“ suntem noi, exact aşa cum evoluăm zi de zi.

Care este istoria tricourilor pe care le porţi în cadrul emisiunii?

Nu e nimic complicat la mijloc şi nici vreun secret bine păstrat. Am căutat o soluţie simplă prin care să rezolv o problemă veşnică: vestimentaţia.

Cum n-am reuşit să identific în timp util un stilist care să gândească pentru produsul meu şi nu pentru sufletul lui, am recurs la singura opţiune viabilă.
Am mutat atenţia de pe ambalaj pe conţinut. Aveam oricum de mult obsesia spaţiului nefolosit suficient de inteligent pentru comunicare. Aşa c-am îndrăznit. Ce puteam pierde?

S-au încheiat preselecţiile pentru „Românii au talent“. Cine ţi-a plăcut cel mai mult din primele doua ediţii ale emisiunii?

Acum, dupa ce am şi incheiat preselecţiile pentru cel de-al III-lea sezon, trebuie să recunosc sincer că memoria mea e încărcată până la refuz cu ultimii concurenţi.

Pe cei din primele două sezoane abia dacă mi-i mai amintesc. Mi-am nominalizat însă preferaţii la momentul cu pricina, fără rezerve. Şi mă bucur că mă reîntalnesc destul de des cu Robo, Titanii Funky Fresh, Cristian Gog, Krem, Silviu Pasca, Trio Zamfirescu, Cosmin Agache, Luca Valentin, Radu Ionescu, Narcis Ianău sau cu Ştefan Florescu.

Cine este mai talentat, Cristian Gog sau Adrian Ţuţu?

După părerea mea, Cristi.Cât timp petreci alături de familie? Crezi că ar trebui să stai mai mult pe acasă?

Indiferent cât timp petrec alături de familie, sunt ferm convins c-ar trebui să stau mai mult pe-acasă.

N-am nicio îndoială.

Care este cel mai frumos loc pe care l-ai vizitat?

Nu cred c-am vizitat încă cel mai frumos loc. Cu timpul am început să învăţ să vizitez locuri tot mai frumoase. Ţine de vârstă.

Când erai mic ce-ţi doreai să ajungi?

În mod cert îmi doaream să ajung mare. Sper c-am început să devin măcar matur.

Ce planuri de viitor ai? Unde te vezi peste 10 ani?

Sper ca măcar peste 10 ani să mă văd pe autostrada Bucureşti-Oradea, finalizată.

Ce îşi doresc copiii tăi de Crăciun?

Chiar zilele astea scriem scrisorile pentru Moş Crăciun. Cel mic ştie exact ce-şi doreşte, cel mare a mărturisit că el e foarte mulţumit cu ce are şi că preferă să fie surprins anul ăsta.
Ceea ce sperăm că se va şi întâmpla. Oricum depinde numai de ei şi amândoi sunt perfect conştienţi de asta.

Mă rog, asta mă ajută puţin, trebuie să recunosc. Atenţi să-l cucerească pe Moş Crăciun cu comportamentul lor, se trezesc în fiecare dimineaţă ca niciodată până acum. De cele mai multe ori sunt amândoi gata înaintea mea, cu ghiozdanele pregătite, zorindu-mă să-i duc mai repede la şcoală.

Unde veţi petrece sărbătorile de iarnă?

În mod tradiţional, pentru noi, Sărbatorile înseamnă, în primul rând, reunirea întregii familii. Ceea ce presupune, mai întâi, acasă. Abia după ne luăm schiurile pe umeri şi-o întindem în munţi.

NOTĂ: Preluarea acestui articol se poate face numai cu menţionarea sursei prin link valabil

 
(iulian.ioncea@imedia.ro)

 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elena pe 30 Nov 2012, 15:51
    Ne plecam in fata ta - ca familist......,

    ....., intrucat o sa zica pizmasii ca mai sunt profesionisti si barbati inteligenti si joviali, buni profesionisti in TV, dar...., dar..., dar ...ceea ce te mentine pe tine in TOP, printre primii trei in TOP, este modul cum te raportezi la FAMILIA ta si, mai ales, la SOTIA ta superbisima! Restul este efemer, dar OMUL si BARABATUL adevarat, daca demonstreaza ca-i pasa si ca n-a fost un nemernic, jurand STRAMB, la ALTAR, este peren si n-are cum sa nu fie onorat, respectat si iubit de semenii sai! RO nu este locuita numai de familii de scelerati( obsedati sexual, paraziti, alcoolici, violenti, analfabeti, pitipoance, tiriste, capuse, fomiste, nimfoamane s.a.), ci marea majoritate a romanilor fac parte din esantionul romanilor sanatosi mental si sexual, zdraveni la cap si la trup, care s-au intoxicat, vazandu-i pe cei cu "carnet" de psihopati si de obsedati arghirofili, aparand pe la TV si intoxicandu-ne![ vezi cazul catalin Botezatu, care, e vai de mama lui ca sananate! Ce-i trebuiau atatea aparitii pe sticla si atata zbatere, cand vede bine ca i-au cauzat??? Dumnezeu sa-i dea Sanatate, dar sa se potoleasca odata, ca nu-l mai vrea romanul ! GATA! Pe tine, Andi, te asteptam cu drag! Ne dai un sentiment de normalitate, de de stabilitate si de implinire! E nevoie de asemenea modele pentru nepotii mei si ai altor romani!] Felicitari, ANDY, pentru toata viata ta /a voastra curata si model demn de urmat! Sfantul ANDREI, ocrotitorul tau, sa aiba grija de tine si de familia ta! "La multi ani cu sanatate si tot ce e mai bun pentru tine si pentru cei dragi tie!" Doamne, ajuta! Cu sinceritate si aleasa pretuire !

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod