Demi Moore are alt iubit. Cu 24 de ani mai tânăr!

După ce s-a despărţit de Ashton Kutcher în noiembrie anul trecut, se pare că actrița în vârstă de 50 de ani s-ar întâlni cu un bărbat mai tânăr decât fostul ei soţ.

Cel cu care s-ar întâlni Demi în secret este un dealer de artă în vârstă de 26 de ani, pe nume Vito Schnabel, pe care ea l-ar fi întâlnit mai devreme în luna noiembrie, scrie ziarul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

Se pare că cei doi s-au cunoscut în Jodhpur, India, la petrecerea de aniversare a iubitului lui Naomi Campbell, Vladimir Doronin.

Demi Moore s-a numărat printre celebrităţile invitate la petrecere, alături de Kate Moss, Bob Geldof şi Diana Ross, care au venit în India pentru evenimentul excentric desfăşurat într-un fort indian.

 Cei doi dansau şi erau "unul peste altul" la petrecere, fără să se ascundă, a declarat unul dintre invitaţi pentru Page Six.

De la eveniment, Moore şi Schnabel "au petrecut timp împreună în secret".

Totuşi, s-a spus că au luat lucrurile încet şi au petrecut Ziua Recunoştinţei separat. Actriţa a fost la lacul Tahoe, în Statele Unite, cu cele trei fiice ale ei, în timp ce Vito a fost în Jamaica.

Demi a fost căsătorită cu un bărbat cu 16 ani mai tânăr decât ea, iar lui Vito îi plac, de asemenea, femeile mai în vârstă. Dealerul de artă a avut o legătură amoroasă cu supermodelul australian Elle Macpherson, când ea avea 44 de ani, iar el, 21.

În 2010, a ieşit şi cu actriţa Liv Tyler, cu nouă ani mai în vârstă decât el.

Vito, al cărui tată este artistul şi regizorul Julian Schnabel, este un nume cunoscut în lumea artistică a New York-ului, notează ziarul citat de Mediafax.

Demi Moore şi Ashton Kutcher au anunţat că divorţează în luna noiembrie a anului trecut, mariajul celor doi rezistând şase ani.

După despărţire, Demi Moore a fost internată într-o clinică de reabilitare, pe care a părăsit-o în luna aprilie a acestui an.

Actorii Ashton Kutcher şi Mila Kunis, care au evitat să se pronunţe asupra speculaţiilor apărute în ultimele luni în presa americană potrivit cărora ar avea o relaţie, au fost surprinşi de paparazzi în timp ce se sărutau la o petrecere în Los Angeles, fiind de atunci supuşi unor zvonuri despre o presupusă legătură amoroasă.

 

Foto: Hepta

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod