Dosar Eva. 10 vedete care adoră să gătească. Vezi ce ar face la MasterChef!

4 din 11

Andreea Ibacka combină ingredintele "după instinct"

Soţia lui Cabral gătește de trei ori pe săptămână și experimentează felurite de reţete. Iar invitații la masă se declară mereu mulțumiți.

"Nu-s vreo expertă în bucătărie, dar gătesc cu plăcere pentru cei dragi. N-am cărți de rețete, secrete din moși-strămoși, n-am luat lecții de gastronomie și nici n-am experimentat încă feluri prea sofisticate de mâncare. Dar gătesc de trei ori pe săptămână și combin ingredientele după instinct. Și de cele mai multe ori fac treabă bună, iar invitații la masă savurează încântați mâncarea mea", a scris Andreea pe blogul ei.
Vedeta obișnuiește să posteze deseori pe internet reușitele ei gastronomice, de care este foarte mândră. "În asteptarea noii mele emisiuni preferate: Masterchef cu Razvan Fodor. Azi am gătit vită la cuptor în sos tomat și vin și orez cu legume", a scris Andreea pe pagina ei de Facebook, unde a postat și o fotografie.
Vedeta şi-a dezvăluit și reţeta după care îi găteşte soţului paste cu trufe şi sos de smântână. "Tagliatele cu trufe cu sos de smântână, bacon, ciuperci și cașcaval. Rețeta e gata în maxim 10 minute. Iar gustul e incredibil. Pastele fierb în doar 5 minute. Într-o tigaie se rumenesc ușor baconul și ciupercile de pădure tăiate mărunt, apoi se adaugă smântână pentru gătit și condimente, după gust. Se toarnă totul peste pastele gata fierte, se acoperă cu o "ploaie" de cașcaval ras sau parmezan și se servește cu poftă. E ușor si plăcut să fii gospodină în ziua de azi! :) Sssshh, secret!", a postat Andreea pe blogul ei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod