Dosar Eva. 10 vedete care adoră să gătească. Vezi ce ar face la MasterChef!

Gătitul are nevoie de plăcerea de a încerca și de bucuria de a descoperi noi gusturi, dar mai întâi de toate are nevoie de timp. Criza de timp e o problemă generală, cu atât mai mult pentru o vedetă, însă există cazuri în care pasiunea, curiozitatea, plăcerea de a găti și de a mânca depășesc acest neajuns.
Fie că gătesc zilnic sau o dată pe lună, fie că respectă cu strictețe rețetele sau testează idei proprii, celebritățile adoră să-și pună la încercare talentul culinar. Iar multe dintre acestea sunt bărbați și se simt bine la cratiță. Și chiar dacă la măiestria lui Dan Chișu sau Mircea Dinescu e greu de ajuns, sunt vedete care au bucuria de găti de plăcere. Câți dintre ei ar primi trei de "DA" la MasterChef?

1 din 11

Dana Rogoz a gătit pentru prima oară la 6 ani

Vedeta a folosit prima dată cuptorul pe când era școlăriță și şi-a făcut singură chec. De atunci, ea a descoperit că are talent în bucătărie. Mai puțin la partea cu spălatul vaselor.

Deși nu are suficient timp pe cât și-ar dori, Dana spune că a ajuns la nivelul în care poate să gătească orice și s-a obișnuit să se descurce cu ce are în casă. "Gătesc de toate şi chiar mi s-a spus că am talent pentru asta. Toată lumea mă laudă, dar şi eu simt că mă pricep. De cele mai multe ori improvizez cu ce am în frigider", a explicat ea pentru ziarul Click!. Cel mai mult îi place să încerce lucruri noi: decât să facă sarmale, preferă să gătească ciudăţenii din bucătăria thailandeză, mexicană sau indiană. "Mi-e puţin teamă să încerc acele mâncăruri pe care orice gospodină le face de nota 10, căci dacă dau rateu cu ele îmi stric definitiv imaginea de bucătăreasă talentată. Aşa că prefer să nu le încerc pe cele pe care le ştie toată lumea şi aleg să le ofer prietenilor gusturi noi, deosebite, pentru ca la final să mă întrebe cum le-am gătit", a mărturisit ea.
Dana recunoaște, însă, că e deficitară la capitolul ordine: "Dacă mă vezi când gătesc, ai senzaţia că sunt într-un fast-food. Ideal ar fi ca altcineva să spele şi să aranjeze la loc după mine. Mă relaxează să gătesc, o fac cu pasiune, însă urăsc să spăl vasele." Un amănunt care i-ar irita pe exigenții jurați de la MasterChef, însă în bucătăria ei ea e stăpâna. Iar gustul scuză dezordinea.

6 Mai 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod