Dana Grecu, familie si cariera

Vi s-a intampla in cariera dumneavoastra sa faceti compromisuri numai pentru ca acesta a fost ordinul?


Nu mi se dau ordine. Dar nici nu cunosc trufia obiectivitatii. E o fraza pe care am citit-o undeva si mi-a placut pentru ca ma reprezinta. Asadar e posibil ca educatia si prejudecatile mele sa incline la un moment dat balanta intr-o parte sau alta. Cert este ca mi-ar fi rusine sa spun o vorba in care nu cred.  

Daca ati fi pusa sa prezentati o emisiune de divertisment, ati face-o?


Nu cred c-as fi in stare sa prezint o emisiune de divertisment.

De ce va este cel mai frica in momentul in care intrati in direct?


De faptul ca as putea fi tentata sa vreau sa par mai desteapta decat sunt.
 

Daca nu ar fi fost televiziune, ce altceva ati fi facut?


Nu m-am gandit pentru ca eu chiar imi fac meseria cu mult drag.

Care este personajul din Romania care pe care nu l-ati avut invitat in emisiune, insa v-ati dori foarte mult sa vina?


Horatiu Malaiele

Care credeti ca ar fi stirea care au sparge toate audientele, la ora aceasta in Romania?


Traian Basescu iese din politica.  

Familie si cariera. Doua zone despre care unele persoane spun ca se elimina una pe alta.
Este adevarat sau, din contra, cele doua pot merge in paralele foarte bine?


Nu cred ca exista vreun om caruia cariera sa-i dea tot!

Care este omul politic pe care il admirati cel mai mult si de ce?


Ii admir in tacere pe cei care au har pentru meseria asta.

Daca nu ar fi fost Antena 3, exista vreo alta televiziune in care v-ati dori sa lucrati?


CNN

Care sunt lucrurile pe care trebuie sa le stie un tanar care vrea sa faca jurnalism?


Sa fie dispus sa afle toate fetele subiectului, chiar daca nu-i place ceea ce afla.

Ce ne puteti spune despre familia dumneavoastra?


Noi suntem 4. Maria 2, David 5, Bogdan 35 si Dana 32.

Ce faceti cand aveti putin timp liber?


Stau acasa cu familia.
 

Comentariile 1-50 din 190


  • tase pe 3 Sep 2008, 22:41
    MILOGEALA PENTRU JUDECATA

    Doresc sa va supun atentiei o grava problema , cu documente, despre bataia de joc la care sunt supusi justitiabilii in parchetele si tribunalele din Romania, acum cand ne laudam ca am intrat in UE. Daca va intereseaza subiectul pot demonstra cu probe ce mafie si cacialmaua luptei impotriva coruptiei duse de DNA. Va multumesc anticipat si astept sa fiu contactat si la tel 074009622

    0
    2

  • Prof.Gh.C.Dinulescu-Campina pe 20 Ian 2009, 12:28
    Aveti o temere...

    Un timp, emisiunea era mai placuta. Acum incercati sa puneti monopol pe discutii, insistati prea mult pe aceeasi idee, desi poate este fara valoare, ati renuntat la comentariile telespectatorilor; nu toate sunt impertinente ;si in fond le puteti selecta. Doua sfaturi: - Nu mai invitati oameni recunoscuti ca demagogi, gen Orban, Canacheu etc. - Daca ati pus o intrebare, lasati invitatul sa vorbeasca si nu il bruiati; daca spune prostii dumneavoastra sunteti de vina. Trebuia sa stiti ce-i poate pielea.

    4
    0

  • cetatean pe 6 Aug 2009, 10:22
    dg

    am uneori curiozitatea sa butonez tele...comanda sa vad ce si cum:la oz...bla bla bla ..ca face si drege ok am zis ..si tot asa la alate tvuri..in alta zi.idem...mai sa fie la dg ..numai sppume si nervi..unde este esenta si luciditatea...ex.de ce face /de ce nu face...uite ce a zis/de ce nu a zis...c-am esta este filosofia dg si mentorului ei...grea este munca pana in toamna ..dupe va veni criza daca nu iese cine trebuie sa iasa de la prezidentiale ...halal bbc.....ce spun colegii tai de la bbc?????????????

    1
    2

  • Elena B. pe 15 Oct 2009, 18:07
    Un "Florin Piersic" al talkshow-urilor

    Scoala BBc sunt convinsa ca este una prestigioasa si sunt convinsa profesionista. dar unele lucruri nu se pot invata: - obiectivitatea fara nuante - ascultatea unui raspuns cap coada - evitarea ironiilor care "nu fac cinste" unui moderator profesionist - etc. ... parerea mea!

    1
    2

  • ionek pe 27 Oct 2009, 17:33
    respecte!

    Doamna, respectos va rog sa luati un penis in gura si sa lasati invitatii sa vorbeasca. M-as uita la Antena3 24 ore din 24 dar din cauza imputitei tale de gura si lipsei tale de respect pentru invitati, trebuie sa schimb postul.

    4
    2

  • tury pe 1 Nov 2009, 13:54
    gunoaie la tot pasul...ex. ionek

    ionekule tu ce scoala ai facut ....tu n-ai nicio vina singurul tau pacat e ca te-ai nascut viu scarbosenie umana

    1
    3

  • dinulescu pe 12 Nov 2009, 20:51
    dana=0

    nu inteleg cine o promoveaza si dece! eu cand o vad schimb programul! incearca sa vorbeasca liber dar de cele mai multe ore da cu oistea in gard!

    1
    2

  • mirela pe 20 Nov 2009, 18:50
    ma dezamagesti total mai pleaca si revino-ti i....grecu...

    da asa vreau sa pleci sa analizezi ca esti prea enervanta ;;;cvorbesti tare,repede.prostii.intrerupi.si vrei sa ai mereu dreptate.Nu-i frumos si corect dana nu ai singe ardelenesc (GRECU)esti d---teana%Radu t. a fost ptr.inceput acceptabil chiar placut .corect Ziceam jurnalit militar ....acum jurnalist impartial si tendita agresivitate rau .scandalagiu.OPRITI_VA!.

    1
    2

  • standelcioiu pe 10 Dec 2009, 17:26
    DESPRE EMISIUNILE LUI DANA GRECU

    uni sunt rautaciosi, vis a vis de dana grecu este o doamna absolut senzationala ,temperamentala , transanta , orgolioasa si cunoasteti proverbul: gura pacatosului adevar graieste o consider un simbol pentru jurnalisti romanii ca dealtfel si partenerul domniei sale radu tudor asta este, spune lucrurile pe nume daca ar avea toate televiziunile astfel de profesionisti sigur ar avea rating ridicat chiar mi-as dori un fan club dana grecu & radu tudor ,,sa ne traiti ,ca ne trebuiti " si nu sunt subiectiv ca sunt fotograf si am un minim de legatura dar sunt monstri sacrii (adevarat ,cu multi alti colegi din mass media) ai televiziunii ii idolatrizez astept discutii pe id.stan_fotografu@yahoo.com

    1
    2

  • stela pe 11 Dec 2009, 09:14
    copii abuzati si nu numai

    Filmul de cateva secunde dat pe toate posturile,din care se vede ca un copil este lovit,m-a pus pe ganduri, fiindca se poate intampla si mai rau.Din pacate nu pot sa va transmit acte,ca sa vedeti in Romania,in anul 2009,cum sunt tratati minorii.Rezolutia unui procuror din 02.04.2009,comunica:minorul daca traieste fara hrana,fara carte,nu-l afecteaza la dezvoltarea fizica,intelectuala sau morala,fiindca tatal minorului a aratat ca are bani,ca atare este exonerat de la obligatii.Dupa mine este condamnare prin infometare,parerea dvs.care este si ce se poate face?Multumiri

    0
    1

  • CRINUL NEGRU pe 14 Dec 2009, 22:38
    STUDII ?

    -BANUIESC,CA IN FUNDUL MOLDOVEI E FOAMETE MARE SI CA SA AJUNGI SA TE PROSTITUEZI LA ANTENA 3 NU DIN COATE A DAT FATUCA.

    1
    2

  • paulgrojdi pe 24 Dec 2009, 16:56
    Dandana!

    Dandanao. Ai devenit prea patimasa soro in atacarea alora care spre disperarea sefului tau au castigat alegirile. Gata s-a terminat! Pleaca cu nebunu de Badea si ipocrita de Firea in concediu spalati-va intre voi pe cap daca mai aveti si reveniti la anu cu altceva! Asta cu Base a trecut si nu va mai cred nici parintii vostri. Vezi ca te ataci prea mult si asta dauneaza sanatatii tale si nu faci bine decat lui Felix si odraslelor lui.

    2
    2

  • danglumetu pe 25 Dec 2009, 10:47
    Confirmare

    Descopar ca voiam sa scriu aproape tot ce a scris prof. Dinulescu la inceputul anului, e drept, ceva mai ...bolovanos! N-ai corectat nimic!...E clar ca asa esti "programata"! Sincera compasiune pentru barbatul care trebuie sa suporte o femeie asa gretoasa si caruia ii amintesc ca nu e singur...si sotul doamnei Firea e in aceeasi situatie! Daca citind aceste comentarii, statistic majoritar nefavorabile, nu se intimpla nimic...e clar ca prostitutia profesionala si-a gasit un cuib trainic la doamna Grecu!

    0
    1

  • mitica pe 19 Ian 2010, 17:40
    emisiunea de azi

    cred ca aveti o problema mare.nu stiti sa vorbiti cu invitatii si aveti o atitudine colerica.nu este in avantajul dumneavoastra.un mediator de presa nu face asa ceva .nu aveti coloane vertebrala si va mentineti numai punctul dumneavoastra de vede.ori schimbati numele emisiunii daca este a dumneavoastra.ceea ce este greu de crezut.

    2
    2

  • Florin Iordache pe 16 Feb 2010, 13:58
    DN 73C

    rugati-l pe Radu Tudor (sau pe Mircea Diaconu) sa mai faca un drum spre Cîmpulung pe DN 73C , ca a avut efect trecerea lor pe podul de la Piscani , care a fost reparat .Daca ajung , totusi, de la Pitesti pîna la acel pod si vor vorbi si despre cît de greu este sa mergi pe acest drum , poate efectul va fi similar .

    0
    1

  • faBel pe 17 Feb 2010, 12:12
    felicitari

    Doamna Grecu va felicit , marturisesc ca sint fascinata de emisiunile dvs., serios vorbind, ma uit cu mare placere si interes, aveti teme la obiect pe care le tratati cu obiectivitate, sinteti spontana, aveti o doza de nebunie in sensul foarte bun care face emisiunea interesanta si cred ca va potriviti cu Radu Tudor, pe care de asemenea il apreciez...BRAVO!!!

    1
    1

  • cojocaru Florea pe 23 Feb 2010, 19:00
    La ordinea zilei!

    Doamna Dana va felicit pt tot ce faceti pt noi ,zi de zi si va spun cu sinceritate ,ca atunci cand sant liber ,emisiunea realizata de dumneavoastra,ocupa primul loc in agenda mea .Va saluta cu respect un oltean de la Gorj,care este si va fi de partea dumneavoastra in tot ceea ce faceti.Dumnezeu sa va ocroteasca pt ca AVEM MARE NEVOIE DE JURNALISTI DE TALIA DUMNEAVOASTRA,IN VREMURILE DE BEJENIE PRIN CARE TRECE POPORUL ROMAN.Inca odata va multumesc pt talentul de a demasca fata hidoasa a unor politicieni romani ,si va asigur inca odata de toata pretuirea mea.

    1
    1

  • manuela pe 1 Mar 2010, 21:32
    justitiara de Pitesti....

    Cand dai ochii peste cap , cand te agiti si cum spune o vorba de la noi, te framanti ca proasta la hora, cand te ia valul si iti inchipui ca scrie pe tine Zorro, cand rastalmacesti o stire si faci asocieri fortate... te mai numesti ziarist? Eu nu cred ca incruntatul vesnic si clipitul acela enervant precum si dorinta turbata de a avea mereu dreptate definesc jurnalismul Madam Grecu, un moderator trebuie sa aiba bunul simt sa il lase si pe amaratul de invitata care nu e antenist sa isi sustina parerea, trebuie sa il mai si asculti si pe el din cand in cand chiar daca nu iti convine. Ups, vorbeam de bun simt, scuze, dar se pare ca ati facut cei sapte ani de acasa la fara frecventa si spre deosebire de Basescu de a carui stare de sanatate va apuca brusc grija, dumneavoastra sunteti complet imuna la bun simt si sigur vaccinul nu a fost de la Cantacuzino, stiti, institutul acela unde se fabrica vaccinuri

    3
    2

  • Romeo pe 8 Apr 2010, 20:57
    Dana fii OM ! (ca nu prea dai dovada ca ai fi)

    nu te uita la ce-ti zice Florea asta(ca-i pupator de funduri) ca pe vremea lui Ceausescu sa-ti dea de gandit faptul ca lui Gabi i-a mai inchis Dumnezeu gura un pic...ca prea se credea BURICUL PAMANTULUI ...ai si tu familie si de ce sa traga ei pacatele tale ? ar fi bine sa gandesti mai mult inainte de a deschide gura si inainte de a incepe emisiunea roaga-te lui Dumnezeu (daca esti crestina) sa te ajute sa nu dai cu (bâta-n baltă)

    2
    0

  • vili pe 13 Mai 2010, 16:09
    solidaritatea pd-l (l =lingai)

    Daca tot vor solidaritate de ce oare nu au cerut ca toti membrii de partid(pd-l) sa faca donatii, chete, etc.? Ca tot ei au toate posturile bine platite din acest stat!Si atunci se va vedea daca ai lor sunt chiar pd-l -isti! Ei sunt pd-l -isti numai cand iau bani de la stat si afaceri cu statu si noi platim ca fraierii!

    1
    1

  • ana pe 28 Mai 2010, 12:58
    despre diminuări salariale

    Doamna Grecu, vă admir pentru felul cum conduceţi emisiunea, dar am o rugăminte, vă rog să-l întrebaţi pe Vlădescu ţi Şeitan cum pot să explice românilor bugetari cu salarii obişnuite să facă sacrificii când cei din ministerele pe care le conduc primesc stimulente ,,nesimţite", echivalentul a 3 salarii, iar cei din societăţile cu capital de stat care au pierderii şi salarii nesimţite, nici nu se pune problema să le reducă şi lor salariile,şi care sunt subvenţionaţi de către noi toţi. Vă rog să-i întrebaţi cum este posibil aşa ceva?

    0
    2

  • dan pe 16 Iun 2010, 23:12
    Paiata

    Isterica asta cred ca confunda rolul de moderator cu cel de birjar; mahalagioaca nesimtita, cand o auzi cum le vorbeste invitatilor, iti doresti sa fi fost acolo si sa ii arzi una peste mutra. Dar e specific pentru sclavii de la antene; care scot spume pe gura, au fetele desfigurate in incercarea lor de a-l multumi pe stapan..

    3
    2

  • KIKI pe 2 Iul 2010, 21:12
    Moderatori

    Doamna Firea si d-na Grecu fac ca postul Antena 3, de altfel foarte urmarit datorita celorlalti moderatori si invitati, mai ales d-l Mihai Gadea, d-l conf. Radu Voinea, d-na Oana Dobre, d-l V.Ciutacu, d-l Mircea Badea, d-l Mugur Ciuvica si nu in ultimul rand d-l prof. Valentin Stan, sa-si piarda telespectatorii ! D-na Firea nu pune accentul bine pe cuvinte! Nu o mai invitati pe d-na Tatoiu! Imi pare rau, dar aveti emisiuni decente si documentate!

    0
    2

  • gheorghe pe 19 Iul 2010, 09:24
    Adoptie copil

    As ruga o emisiune despre adoptii. De ce trebuie sa treaca ani pana intri in poseseia unui copilas. de ce prefera statul sa cheltuiasca bani pentru crestea micutilor, de ce nu se umbla la Lege pentru o mai usoara cale spre adoptie. Noi am obtinut atestatul acum un an si nu am primit nici o veste acum am depus actele pentru reatestare si culmea trebuie sa o luam de la capat ca si cum acum am depune prima data. Rog un raspuns .Multumesc suntem din Prahova

    0
    1

  • cotmangelu pe 5 Aug 2010, 19:25
    binitaria salveaza Romania

    stimata dna va rog sa faceti oexceptie si sa ma primiti ptr 3 minute in direct VA MULTUMESC ANTICIPATtel 0251483468

    0
    1

  • cotmangelu pe 5 Aug 2010, 19:25
    binitaria salveaza Romania

    stimata dna va rog sa faceti oexceptie si sa ma primiti ptr 3 minute in direct VA MULTUMESC ANTICIPATtel 0251483468

    1
    0

  • screech pe 13 Aug 2010, 11:38
    TOT RESPECTUL

    AM TOT RESPECTUL PENTRU DVS.SI DOMNUL RADU TUDOR,VA CONSIDER O FORTA OBIECTIVA IN DOMENIUL POLITIC SI SOCIAL,VA ADMIR.CONSIDERATI CORECT SA SE REDUCA SALARIILE POMPIERILOR PRECUM SI NORMA DE HRANA DAR SA SE MANTINA SALARIILE DE MERIT,INCLUSIV SALARII DE MERIT DE 50%? ASTA IN CONDITIILE IN CARE SE ASTEAPTA DISPONIBILIZARI?RUSINE DOMNILOR POLITICIENI!!!

    0
    1

  • stan delcioiu pe 13 Sep 2010, 22:35
    nihil sine deo

    of , ce pacat ca nu realiza-ti ca daca nu ar mai fi presa, cei care nu se lasa corupti gen dana grecu ,radu tudor , mircea badea,paula rusu,razvan dumitrescu ,moise guran, vrinceanu firea si altii sa ma scuze ca nu i-am enumerat pe toti sunt mult mai muti cu siguranta, ar fi vai mama noastrab near ,,incaleca de tot politicieni asa ca sa le spunem sarutmana si sa ne traiasca si la multi ani tuturor ! as vrea un fan club cu toti acesti monstrii sacrii ai mass-mediei, se vor scrie de ei peste zeci de ani ca de niste eroi id stan_fotografu@yahoo.com

    1
    1

  • un om pe 16 Sep 2010, 15:51
    sa nu fiti ca ea

    Aceasta individa care se da mare scolita la BBC este o catastrofa. Mai mult este si isterica pe de asupra. Bai fatuc-o , pana nu verifici intreaga informatie nu te apuca sa te scalambai ca o tembela pe sticla. ,,Marele Tun" descoperit de tine si Mazare, alt dement, este de fapt tunul portocaliilor. Daca nu ai cunostiinta de datele problemei opreste-te demento. In locul lui Voiculescu te-as trimite sa lucrezi pentru mafiotul de Mazare, sa faca si din tine o mica proletara. Halal sa-ti fie !!!!!!!!! Daca i tu esti jurnalista.....vai mama noastra!!!!!!!!!!

    3
    2

  • cristi s pe 18 Sep 2010, 16:42
    pensii

    legea in vigoare este 63 femei 65 barbati pana in 2014!! (legea lui Marian Sarbu) deci asta a lui BOC este abureala pt.barbati ca pana in 2030, doar pt.femei. poate amintiti asta. respect

    0
    0

  • remus pe 30 Sep 2010, 22:10
    o femeie urata cu adevarat

    dana grecu s-a zbarcit de tot de la atata pupat in dos. nu am vazut o femeie mai urata ca asta. cand incepe sa tipe ca isterica zici ca este constipata. urata creatura.

    5
    1

  • Cojocaru Florea pe 18 Oct 2010, 19:03
    Aniversarea dumneavoastra

    La mijloc de toamna ,de ziua dumneavoastra va doresc multa sanatate ,noroc si multe bucurii alaturi de cei dragi ! LA MULTI ANI DOAMNA SCUMPA!Pt dumneavoastra "TOATE CRIZANTEMELE TOAMNEI! Va multumesc pt tot ce faceti LA ORDINEA ZILEI!Cu respect ,un energetician de la Compl Eng TURCENI-GORJ

    2
    0

  • anonim pe 18 Oct 2010, 19:16
    stimulente

    nu este normal ca stimulentele sa se dea numai la cei cu performanta avand salarii mari iar la cei cu salarii mici nu primesc nimic deoarece presteaza si ei munca in functie de locul de munca. Trebuie sa se tina cont ca toti lucreaza la fel si trebuie stimulati mai mult cei cu salarii mici fata de cei cu salarii mari

    0
    0

  • iulia pe 26 Oct 2010, 19:47
    -

    imi pare ca pierdem timt aiurea ...habar nu au ce este cu tara asta...sintem pe nicari ...dar ne impiedicam in amanunte ...normal ar fi ca asa cum am pus acest guvern !!!...asa sa il dam jos ...deci e normal sa facem referendum ...(nu am votata cu acest guvern(dar l-am acreditat noi toti ...pina acum!!!!ajunge nu mai vrem !!!!...cred ca e timpul sa decidem pt noi fara ajutorul celor care decid cu o galeata portocalie ...am speranta ca in tara asta sint mai multi votanti decit cei car3 nu au sens pt ceea ce detin"marele secret...votul care decide viiitorul lor "

    2
    0

  • Claudiu pe 29 Oct 2010, 10:38
    Recomandare pt. Dana Grecu si Radu Tudor

    Buna ziua ,ma numesc Claudiu de loc din Blaj. jud Alba,stabilit in Spania de 8 ani.Ce as vrea eu sa va spun: in primul rand i-mi place emisiunia pe care o face-ti,nu va lasa-ti intimida-ti de toate lichelele care va scriu tot felul de comentarii pupiboc si pupibase..Tineti-o tot asa.Tara geme si nu stiu incotro vom merge???Ma intrb asa singur oare nu li rusine sa apara tot felul de mascarici"" asa zisi parlamentari care cand le pui o intrebare se uita ca vitelul la poarta noua sau mai bine zis :: STAI SA-I INTREB PE TATICI MEI(BOC SI BASE),,Eu dupa parerea mea oameni nu trebuie sa vina la Bucuresti , ci sa faca ca la revolutie ...fiecare in orasul sau , dar toti!!! NE ESTE RUSINE CU TARA NOASTRA,,Se rad toti spanoli de noi!!,,Inca o intrbare si termin:: daca pe Ceausescu lau condamnat de GENOCID, pe astia de dupa revolutie incoace oare la ce pedeapsa se incadreaza??? eu am tot cautat in codul penal si nu gasesc nimic ..Va multumesc,sper ca ajunge mesajel meu la cine ma adresez..Fi-ti tari!!!! Sugestie:::invita-ti si cate un cetatean de rand sa vede-ti ce fata fac nerusina-ti astia

    2
    0

  • iancu g. pe 31 Oct 2010, 21:38
    porta voce a lui Voiculescu

    Claudiule (cel din Blaj, stabilit in Spania), probabil ca unor persoane de teapa ta (persoane care au cam lipsit de la scoala, altfel nu se pot explica numeroasele greselile din text) le plac emisiunile incruntatei si "procuroarei voiculesciene", pentru ca sunteti mai usor de manipulat. Nu observati ca "antenistii" nu au pareri proprii si ca sunt porta voce a lui Voiculescu?!

    2
    0

  • alexandru pe 9 Nov 2010, 19:17
    abuz

    Sunt profesor si astazi s-a facut un mare abuz, cei de la guvernare au trimis o circulara in tara care obliga scolile sa retuneze cei 25% , din banii de concediu, deci din 1395 in urma primei taieri am ramas cu 830 iar azi in urma taierii cu cu inca 25% am ramas cu 600lei, in ce tara traim cand nu se mai respecta legea

    0
    0

  • florin pe 15 Nov 2010, 20:02
    valorile romaniei

    briliantele romaniei dana grecu si radu tudor! santeti buni dragilor! defapt cei mai buni !

    1
    2

  • perde silviu pe 21 Nov 2010, 06:20
    PDL

    As dori sa puneti o intrebarePDL-istilor care vin la emisiunea d-voastra Care este criteriul in PDL sa ajungi in functii importante? Raspunsul meu: SA fii cinic,fara scrupule Si sa ai permis de vinator sau pescar[deci sa fii mincinos]

    4
    0

  • ana pe 22 Nov 2010, 12:22
    abuzuri

    Buna ziua. Am si eu cateva intrebari. 1.De ce daca vine in contol A.P.C.-ul si nu-ti gaseste nimic in neregula se enerveaza si tot te amendeaza ca"altfel isi pierd postul"? 2.De ce cand vine in control I.T.M-ul "trebuie sa te amendeze ca altfel au de furca cu sefii"? 3.De ce functionarii publici platiti de noi contribuabilii mici si buni platnici se poarta cu noi ca si cum am fi niste sclavi?De ce ne umilesc si ne tin pe la usi din cauza greselilor lor in mare parte si ne amenintra cu controale ( la care au ei grija sa geseasca ceva amendabil).M-am saturat de notificari nejustificate.In tara asta te executa si dupa aceea trebuie sa le dovedesti pe timpul si nervii tai ca nu au dreptate.Si mai gasesti si vreunul pus pe pile care trebuie sa-ti rezolve problema si care "aaaaa-ie" daca-l zgudui mai tare si habar nu are pe ce lume e.Si stiti cum e vorba aceea "sa te fereasca Dumnezeu sa te pui cu prostu' " Si mai am foaret multe "de ce-uri " de genul acesta. Dupa ce ca abia ne taraim traim intr-o teroare permanenta si cred ca acest cuvant"teroare"este prea bland. Pa cei care ne haituiesc si iau si pielea de pe noi cine ii verifica?

    1
    0

  • anca pe 23 Nov 2010, 21:09
    referitor la prima de vacanta si al XIII-lea salariu primit de functionarii publici

    Sunt functionar public din Dolj si nu am primit nici prima de vacanta, nici al XIII -lea salariu. Pentru noi cei mici nu sunt bani, dar cand trebuie sa primeasca drepturile salariale "conform legii" inaltii functionari publici pentru ei sunt bani.

    2
    1

  • dumitru pe 30 Nov 2010, 07:41
    ordinea zilei

    nu am intrat niciodata in discutii contradictorii,dar vad ca am compatrioti,albastri la mate.dupa felul cum gandesc,sa spui ca d-na Grecu si Radu sunttrompetele lui Voiculescu.atunci este si a mea.si mie imiprovoaca oarece disconfort abdominal.apariliile lui berca ,visan,toader.numai jigodii unu si unu.am auzit ca madama care se pricepea la tot si toate,zambata blonda tatoiu,v-a pleca din tara undeva pe la sud de pago -pago,am mai scapat de o ciocanitoare .mai sunt vreo cateva dar de astea vom scapa la trecerea in nefiinta a lui zeus de dambovita.DOAMNE AJUTA

    5
    1

  • moses pe 9 Dec 2010, 10:38
    betivul de cheu si PPR-ul

    betivul de cheu si PPR-ul (paduchele pitic de rachitea)

    1
    2

  • valeria pe 15 Dec 2010, 13:54
    salarii profesori

    Cum se mai pot plînge profesorii de salarii , daca cele scrise în articolul de mai jos sînt adevarate ? Topul salariilor regeşti de la Universitatea Piteşti Jurnal de Arges Joi, 25 Noiembrie 2010 16:10 # Rectorul Barbu ia 166 milioane lei lunar. Deşi a reuşit să se strecoare prin cele mai ascunse cotloane ale mediului economic, criza financiară nu s-a putut infiltra şi în buzunarele cadrelor cu funcţii de conducere în Universitatea Piteşti. Care sunt apărate de blindajul gros al unor salarii de-a dreptul regeşti pentru o perioadă în care mai toată lumea chiţăie de sărăcie. Sunt destui şefi din Universitatea condusă de rectorul Gheorghe Barbu care le scuipă seminţe-n cap la capitolul salarizare, preşedintelui ţării sau primului ministru, ca să nu mai vorbim de prefect sau preşedintele Consiliului Judeţean, ale căror lefuri sunt de-a dreptul rahitice prin comparaţie cu cele ale multor cadre care se alimentează la casieria din Târgu din Vale. Excentricităţile salariale de la Universitate vin în contradicţie cu situaţia de ansamblu din învăţământ, unde salariile cadrelor didactice au intrat serios la apă în ultima vreme, ca să nu mai vorbim că nici performanţele universitare ale instituţiei conduse de Gheorghe Barbu, plasate constant pe o linie modestă în evaluările făcute, nu „rimează” cu lefurile uriaşe încasate în ultimul an fiscal. Dar să vedem cam despre ce salarii ar fi vorba la Universitate, cu menţiunea că vom folosi cifre exprimate în lei vechi. Sau, mai bine spus, în zeci sau sute de milioane lei vechi. În familia rectorului Barbu intră lunar 242 milioane lei Să-i dăm rectorului ce-i al rectorului şi să vă informăm că Gheorghe Barbu se plasează în fruntea topului salariilor de la Universitate, cu un venit anual de 2 miliarde lei. Ceea ce înseamnă că rectorul a ridicat în ultimul an o leafă de 166 milioane lei pe lună. Pe cât de grasă e suma, pe atât de încărcată este lista cu activităţi retribuite ale şefului Universităţii: salariu de profesor universitar, activităţi didactice suplimentare, indemnizaţia de rector, examene, proiecte cu finanţare europeană, îndrumare cadre didactice şi o colaborare cu o agenţie naţională. Dacă ne mai gândim că şi soţia rectorului, Anca Barbu, are un salariu de aproape 36 milioane pe lună, precum şi faptul că soţii Barbu au închiriat jumătate din locuinţa lor din Mărăşeşti la doi cetăţeni străini, Udo Louks şi Lothar Forner, care plătesc o chirie anuală de 11.400 euro, rezultă că familia Barbu a avut un venit lunar de circa 242 milioane lei. Paradoxal, al doilea salariu din Universitate nu aparţine prorectorilor ori vreunui decan, ci Lilianei Ezechil, care deţine funcţia de director de departament. Peste 150 de milioane a ridicat pe lună doamna Ezechil, cu „doar” 16 milioane mai puţin decât rectorul. Dar n-are rost să-i plângem prea mult pe prorectorii Gheorghe Şerban, Gheorghe Crivac şi Ion Tabacu, atâta vreme cât dânşii au o leafă de 105, 100, respectiv 96 milioane pe lună. Cel mai „odârlit” prorector este Dumitru Chirleşan, cu doar 66 milioane pe lună. Dar suplineşte asta prin faptul că şi soţia sa, Georgeta Chirleşan, lucrează tot la Universitate, ca directoare de departament şi chiar îl depăşeşte un pic la salariu, având 71 milioane pe lună. În total deci, soţii Chirleşan încasează lunar peste 137 milioane. Sumă „mică” pentru două persoane, câtă vreme cancelarul Universităţii, Gheorghe Bănică, îi depăşeşte de unul singur la bani, cu o leafă de 145 milioane. Decani full de bani Şi decanii de facultăţi vin cu plasa când este zi de salariu. Să-i luăm în ordine alfabetică: Eugen Chelaru-120 milioane, Geanina Cucu Ciuhan-70 milioane, Constantin Drăghici-78 milioane, Silviu Ioniţă-86 milioane, Alexandrina Mustăţea-100 milioane, Mugur Niculescu-94 milioane, Aurel Popescu-63 milioane, Ion Popescu-62 milioane, Paul Mărculescu Radovici-86 milioane şi Constantin Ţibrian-120 milioane. Nici prodecanii din Universitate n-o duc rău la capitolul salarizare. Să-i menţionăm, tot în ordine alfabetică: Sorin Anghel-45 milioane, Viorel Bucur-89 milioane, Luminiţa Georgescu-74 milioane, Doina Iacomi-77 milioane, Ioan Liţă-79 milioane, Gheorghe Nicolescu-86 milioane şi Victor Zaharescu-76 milioane. Sunt însă şi prodecani cu salarii de „mizerie” în comparaţie cu ceilalţi: Doruleţ Grădinaru-26 milioane şi Ion Isăroiu-29 milioane. 123 milioane pe lună, cel mai bine plătit şef de catedră Să pătrundem şi mai jos în ierarhie, până la şefii de catedră. Să nu credeţi însă că aici sunt salarii mai mici. Multe nu sunt cu nimic mai prejos decât cele menţionate mai sus. Păstrăm aceeaşi ordine alfabetică: Alexandru Boroiu-66 milioane, Mihai Brăslaşu-83 milioane, Maria Constantinescu-92 milioane, Mihaela Diaconu-53 milioane, Ionel Didea-48 milioane, Octavian Gruioniu-61 milioane, Daniela Iancu-39 milioane, Emilian Lefter (sic!)-78 milioane, Eduard Niţu-66 milioane, Emil Sofron-102 milioane, Alexandru Teodorescu-118 milioane, Ştefan Trâmbaciu-86 milioane, Corneliu Udrea-94 milioane şi Emilia Ungureanu-83 milioane. La capitolul salariu pentru şefii de catedră, recordul îi aparţine lui Dinel Popa, şeful catedrei de mecanică aplicată, cu nu mai puţin de 123 milioane lei lunar. La Universitate mai sunt şi alte categorii de personal cu funcţii de conducere, consistent retribuite, fie că vorbim de secretari ştiinţifici, fie personal administrativ. Iată, de pildă, cum se prezintă situaţia celor mai mari salarii pentru secretarii ştiinţifici: Neculae Dinuţă-82 milioane, Sebastian Parlac-77 milioane, Ion Mihăilă-68 milioane, Carmen Topală-62 milioane, Laurenţiu Deaconu-59 milioane şi Ionel Bostan-54 milioane. Dintre şefii administrativi, recordul salarial îl deţine directorul de departament Ion Simon Iorga, cu 100 de milioane. Dar mai sunt şi alte salarii grase: Adrian Clenci, director de departament-61 milioane, Smaranda Găvan, secretar şef-58 milioane şi Ion Broştescu, director general administrativ-55 milioane. Record de 172 milioane, la categoria familii universitare În fine, ultima categorie la care ne vom referi, sunt şefii care lucrează în familie la Universitate, având soţ şi soţie salarii cât se poate de frumuşele. Îi menţionăm tot în ordine alfabetică: Claudia Burtescu, secretar ştiinţific-30 milioane, la care se adaugă şi salariul soţului, conferenţiar universitar, de 29 milioane, soţii Constantin şi Manuela Ciucurel, ambii şefi de catedră, cu salarii de 68 milioane, respectiv 56 milioane, Maria Constantinescu, şefă de catedră-92 milioane, plus 25 milioane ale soţului, Ştefan Găitănaru, şef de catedră-99 milioane, plus 47 milioane ale soţiei, Niculina Mihăilescu, şefă de catedră-76 milioane, plus 59 milioane soţul, Mugur Niculescu, decan-94 milioane, la care se adaugă şi cele 51 milioane ale soţiei, Ionela Niculescu, şefă de catedră, Florin Smaranda, şef serviciu-29 milioane, plus 29 milioane soţia, Emanuel Soare, secretar ştiinţific-63 milioane, plus 19 milioane soţia. Dar recordul banilor câştigaţi în familie îl deţin soţii Pană, Ioan Pană, şef de catedră-83 milioane şi Viorica Pană, şefă de departament-89 milioane, deci un total lunar de 172 milioane. Mai este ceva de spus? Chiar nimic… (Mihai BĂDESCU)

    0
    2

  • vera pe 25 Dec 2010, 20:34
    la ordinea zilei

    NU MAI POT SA O URMARESC PE ACEASTA MODERATOARE PE POLITIC DANA GRECU CU IESIRILE ISTERICE ,TIPETE,NU LASA INVITATI SA-SI TERMINE IDEEA -CE FEL DE OAMENI DE TV.PROMOVEAZA A3! ROLUL CRUELEI DIN 101DALMATIENI I SE POTRIVESTE! CASTIGA BANI GREI PTR.PORCARIA DE EMISIUNE,ARE NEVOIE ARE ODRASLE NEREUSITE FIZIC.....

    4
    6

  • vera pe 25 Dec 2010, 20:34
    la ordinea zilei

    NU MAI POT SA O URMARESC PE ACEASTA MODERATOARE PE POLITIC DANA GRECU CU IESIRILE ISTERICE ,TIPETE,NU LASA INVITATI SA-SI TERMINE IDEEA -CE FEL DE OAMENI DE TV.PROMOVEAZA A3! ROLUL CRUELEI DIN 101DALMATIENI I SE POTRIVESTE! CASTIGA BANI GREI PTR.PORCARIA DE EMISIUNE,ARE NEVOIE ARE ODRASLE NEREUSITE FIZIC.....

    4
    6

  • ro-lari pe 3 Ian 2011, 19:30
    Dana Grecu pleaca din televiziune!

    Cand iesiti din televiziune?! Nu azi, ci ... definitiv! Daca BBC asta v-a invatat, ma indoiesc ca ati trecut pe acolo. Nu pot crede ca BBC propovaduieste isteria, cretinismul ca sa fiu direct si deci inteles. Si eu sunt contra Basescu dar nu sunt cretinizat. Cand paharul este plin, in zadar mai pui in el. Este ca la Bumerang, efectul de intoarcere! Nu asa se castiga o batalie contra "negativilor" - nu repetand la infinit aceeasi fraza, nu acuzand gratuit, nu facind confuzii. Simpla acuzatie nu aduce beneficii, din contra! Faceti un deserviciu celor care vor sa scape de Basescu dar si de cretini, in general. Tot pe "antene" cineva a "turnat" ura intr-un pahar plin, a patat fata de masa si gazda (publicul) a devenit ... pro, asa a cistigat Basescu, cu Firea, cu Diaconescu etc. Ca emisiunile de scandal au audienta, este trist. Stiu ... telecomanda! Dar in conditiile in care si ceilalti sunt din acelasi aluat nu avem incontro, ne uitam, asta nu inseamna ca va acceptam in totalitate. NU SUNTETI PENTRU O TELEVIZIUNE tip BBC - mai degraba tip DDD ! L-ati stricat si pe dl. Tudor! Asa ca, ... plecati?!

    3
    5

  • KARINA pe 3 Ian 2011, 20:37
    RESPECTELE MELE

    ESTI TARE!JOS PALARIA IN FATA DANEI SI LUI RADU TUDOR!VA ASCULT CU MULTA ADMIRATIE!SUNTETI NISTE CURAJOSI!MERGETI INNAINTE SI POATE LUMEA ASTA VA DESCHIDE OCHII!MULT SUCCES!!!!!!!!!!

    4
    1

  • ducu pe 6 Ian 2011, 10:40
    Prostitutia in media

    Danuta draga, cand faci o emisiune fii impartiala si nu latra la comanda bravului MOTAN securist ca i-ti curg balele !!!!!!!!!!!!!!!! Mai rar nu la foc automat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    3
    4

  • Constantin pe 6 Ian 2011, 20:01
    Coruptie, legaturi mafiote, incalacarea drepturilor omului, crime impotriva umanitatii

    Dipl.Ing. (TU) Constantin Bernath Augsburg, 28.10.2010 Yorckstr. 11a 86165Augsburg Germania SCRISOARE DESCHISA REFERITOR: -Cererea sotiei mele Nausica Bernath, cu domiciliul la adresa de mai sus, inregistrata la CEDO cu Nr. 16145/02 BERNATH vs/Romania Doua instiintari de respingere a cererii nr. 16145/02, respectiv prima datata 22.09.2009 cu referire la art. 52§2 din Conventie , iar a doua datata 05.10.2009 cu referire la art. 35§ 2b din Conventie. Ambele sunt semnate de grefierul adjunct Stanley Naismith. Prin faptul ca o cerere este respinsa prin doua articole din Conventie se face dovada ca Inalta Curte de la Strasbourg nu se ridica nici la nivelul unei instante de cartier marginas dintr-o tara din lumea a treia. Acest aspect se datoreaza influientei grefei romane care s-a impus la CEDO, prin Domnul Corneliu Barsan. Franta, care apara si animalele prin Constitutia sa, ar trebui sa se simta jenata ca pe teritoriul ei, la CEDO sunt incalcate flagrant drepturile omului din cauza domnului mai sus mentionat. -In cazul sotiei la CEDO s-au incalcat voit articolele: 3,8 si 13 din Conventie. -Dreptul la recurs al sotiei mele Nausica Bernath, cetatean german , la Marea Camera a CEDO conform art. 73 din Regulamentul CEDO. Nu ca sa i se asigure fericire ci pentru a i se face dreptate. Domnule presedinte Paul Jean Costa, peste cateva zile, in data de 03 noiembrie 2010 veti implini frumoasa varsta de 69 de ani. Cu aceasta ocazie cred ca sunteti de acord cu mine, ca va apropiati mai mult de cele ceresti decat de cele lumesti. Ori acest aspect trebuie sa va puna serios pe ganduri, macar acum. Nu-mi permit sa va felicit cu ocazia zilei de nastere, pentru ca, sunt sigur, au facut-o reprezentantii Guvernului Romaniei, in frunte cu premierul Emil Boc, in cele doua zile cat ati fost la Bucuresti respectiv in zilele de 21 si 22.10.2010 Banuiesc ca urmare acestei vizite “de lucru” efectuata la invitatia Ministerului de Externe din Romania, ati primit si ceva cadouri, ca sa va castige bunavointa care se adauga la titlul de Doctor Honoris Causa obtinut in 23.04.2003 din partea Universitatii Bucuresti. Jurnalistul roman, de la Jurnalul National, Domnul Dan Constantin a afirmat la un canal tv romanesc ca orice persoana oficiala, care paraseste Romania, nu uita nici dupa un an vizita facuta in aceasta tara. Ori de la data de 23.04 2003, cand ati obtinut titlul de Doctor Honoris Causa in Romania au trecut mai bine de7 ani, iar acum prin recenta vizita, dragostea fata de Romania se reanoieste, iar reprezentantii Romaniei la CEDO va reamintesc permanent ca nu trebuie sa uitati aceata minunata tara nici in viitor. Numai asa se explica faptul ca la CEDO, adevaratul presedinte al Inaltei Instante Europene nu sunteti Dvs. ci Domnul Corneliu Barsan. Mi-as permite sa redau cateva pasaje din mass - media romana, referitoare la vizita Dvs. istorica in Romania: 1)-Totodata, inaltul oficial a tinut sa evidentieze faptul ca Romania nu are plangeri la CEDO cu privire la incalcari grave ale drepturilor omului. 2-“Cred ca misiunea mea aici este una foarte importanta. Nu este prima oara cand vin in Romania, dar este prima oara cand vin in calitatea de presedinte CEDO. Este important sa ne intalnim cu autoritatile statului pe care il judecam si uneori il condamnam", a declarat Jean-Paul Costa. 3)-Presedintele CEDO a mai declarat ca toate statele din Europa se confrunta cu dificultati, economice si financiare, iar CEDO incearca sa rezolve toate cazurile de incalcare a drepturilor omului, fara sa puna, insa, statele intr-o situatie imposibila. 4)-La finalul conferintei, agentul guvernamental al Romaniei la CEDO, Razvan Horatiu Radu, a afirmat ca Romania nu risca sa fie exclusa din Consiliul Europei. Am sa raspund eu Domnule presedinte CEDO, la cele de mai sus, ca sa ia la cunostiinta atat statele civilizate cat si organele de cercetare penale internationale, pentru ca este cazul ca CEDO sa fie intr-adevar o Inalta Instanta Europeana, cu judecatori ce au o moralitate care nu poate fi pusa la indoiala si unde se face dreptate! Deci Dvs. in calitate de inalt oficial CEDO ati afirmat, in Romania, ca aceasta tara nu are plangeri la Inalta Curte Europeana cu privire la incalcari grave ale drepturilor omului! Va contrazic categoric ca nu aveti dreptate! Sentinta Tribunalului München 721 XVI 0641/00 din 27.06.2001 desface adoptia sotiei pe motiv ca actul de nastere seria EN Nr. 122941/10.05.1991 eliberat de autoritatile romane, urmare unei adoptii internationale, incalca grav si de nesuportat cele mai elementare drepturi ale omului. Cred ca o desfacere a adoptiei la mai bine de zece ani pronuntata de acelasi acelasi tribunal care a incuviintat-o dezvaluie calitatea actului criminal. Conform BGB § 1762 o adoptie, in Germania, poate fi desfacuta la maximum trei ani de la incuviintare! Numarul certificatului de nastere 122941 arata clar numarul adoptiilor incepand din anul 1960 si pana in anul 1991. Sotia mea v-a mai scris, in data de 12.12.2009 o scrisoare in care prezenta faptul ca multi copiii adoptati erau macelariti pentru a li se preleva organele! Cu exemplu concret! Este trist ca ati devenit presedintele CEDO fara sa cunoasteti o axioma a stiintelor juridice si anume ca doua coordonate, data si localitatea nasterii sunt date sfinte si nu pot fi modificate decat in scopuri subversive. Cererea sotiei Nr. 16145/02 cu toate inscrisurile si dovezile de necontestat poate fi analizata de Dvs. in conditiile in care va pretindeti cu inalta moralitate si sunteti adevaratul presedinte CEDO. Si ar fi cazul, macar acum pe ultima suta de metrii sa luati in seama o sentinta germana si sa nu sfidati o hotarare data de un tribunal competent; cel din München. Sunt cetatean german si nu pot admite ca profesionalismul si competenta magistratilor germani sa fie batjocorita de un individ precum Domnul Corneliu Barsan. - Condamnati la CEDO uneori un stat! O teorie de care si copiii de gradinita s-ar amuza! Dumneavoastra ati auzit, asa intamplator de notiunea cauza-efect??? Romania are mult peste 10 000 de cereri la CEDO! Care-i cauza? Coruptia din Justitia romana, pe care toti romanii o arata cu degetul si despre care se scrie si se discuta mult in mass-media din Romania. Aceasta este cauza domnule presedinte! Ori dumneavoastra doriti sa solutionati efectul, ceea inseamna de fapt nimic! Ar trebui sa cunoasteti acest amanunt. Ca sa ma intelegeti, daca cineva merge la medic cu febra mare, acesta ii poate administra o injectie, nu mai are febra vreo 3-4 ore dar cand dispare efectul injectiei febra revine. Deci un medic competent este obligat sa caute cauza care genereaza febra si abia atunci o inlatura! Personalul de la grefa romana, condusa de Domnul Barsan, a falsificat si formularele pentru CEDO. Astfel in unele se mentiona clar faptul ca sunt admise numai 10% din cereri, celelalte fiind respinse! In interviul acordat jurnalistului Cristian Botez de la cotidianul Realitatea Romaneasca ati afirmat sfidator: CEDO nu asigura dreptul la fericire! Cine cauta fericirea la CEDO?? Poate Dumneavoastra care sunteti seful si profitati de pozitia pe care o aveti la aceasta Inalta Instanta! Bazat pe afirmatiile Dvs. intr-un interviu acordat cotidianului Adevarul din data de 04. iulie 2010 realizat de jurnalistul Ionel Dancu, reprezentantul statului roman la CEDO a afirmat ca “romanii viseaza sa faca averi la Strasbourg” si ca pierderea proceselor la aceasta instanta afecteaza grav imaginea Romaniei! Va adresez o intrebare simpla: cine-i determina pe romani sa se adreseze Instantei Europene, cand in tara lor au trecut prin toate instantele iar actiunea le-a fost respinsa? Ce averi pot face romanii la CEDO cand li se acorda sume modice ca despagubiri morale??? Si o alta intrebare: De ce va interteseaza pe Dvs. faptul ca statul roman ar trebui sa platesaca respingerile cererilor de catre instantele din Romania? In limba romana exista un dicton: cine greseste plateste! Deci buni de plata ar fi judecatorii din Romania care au pronuntat hotarari de toata jena. De ce va intereseaza imaginea Romaniei si nu propria imagine! O faceti din pura moralitate si umanitate? Va informez ca Domnul Ilie Serbanescu, fost ministru al Economiei, analist economic a afirmat ca in Romania s-au furat anual, de 20 de ani incoace, intre 4 si 5 miliarde de euro. Practic in Romania s-au furat in 20 de ani cca. 100 miliarde de euro. Cred ca sub acest aspect am tratat si punctul nr. 3, cu recomandare sa nu mai plangeti la un mormant necunoscut, pentru ca nu stiti cine este inmormantat acolo! Va invit in Romania, pe cheltuiala Dvs. de masa si cazare si va prezint eu realitatea romanesaca. Va asigur ca va voi fi un ghid bun. Pentru punctul 4 am o noua intrebare: de unde stie Domnul Razvan-Horatiu Radu, ca Romania nu va fi exclusa din Consiliul Europei???? Cine i-a furnizat acestui domn informatia de mai sus, pentru ca in acest fel Romania nu mai are de ce sa se teama! In privinta retrocedarii imobilelor confiscate de comunisti, abia acum CEDO a luat masuri, dar anemice. De ce? Si Dvs dar si Corneliu Barsan vor sa lase urmasilor ceva! Cine este Corneliu Barsan? Este un individ nascut in Moldova in anul 1943, deci facem parte din aceeasi generatie, eu fiind ceva mai tanar. Dupa implinirea varstei de 7 ani, in anul 1950 a urmat scoala generala de 7 ani pe care a absolvit-o la varsta de 14 ani. Era anul de gratie 1957. Pana in anul 1960 il gasim la liceu. Este admis la Facultatea de Drept, in primul rand pentru ca avea origine sanatoasa, adica nu a avut parinti sau rude potrivnice sistemului comunist sau care au avut avere. Deasemenea nu a avut bunici, strabunici sau alte rude care dupa toate probabilitatile nu mai erau in viata care au facut parte din partidele istorice ale Romaniei sau nu au fost chiaburi, mosieri etc. adica cei care au exploatat taranimea sau clasa muncitoare. Toate aceste criterii au fost stabilite conform reformei invatamantului din anul 1948. Eu de exemplu, nu puteam urma Facultatea de Drept din cauza tatalui meu. Practic juca in aceeasi echipa cu securistii si militienii. Oricum nu m-a deranjat acest aspect pentru ca eu imi doream sa urmez o facultate tehnica,fara sa fiu admis pe baza de criterii politice, pe baza de concurenta cinstita la admitere si nu pe concutenta neloiala, asa cum a fost cazul Domnului Corneliu Barsan. Domnule Costa nu v-as fi dorit sa fiti fost judecat de Corneliu Barsan in acea perioada comunista! Ati fi fost condamnat la ani grei de puscarie sau chiar la moarte, pentru fapte minore Ei erau legea in Romania si de ei trebuia sa te temi. Sau aveti impresia ca politia politica din Romania dormea? Dimpotriva urmarea activitatea fiecarui magistrat iar sub acest aspect acestia trebuiau sa fie calai si nu oameni ai legii. Legea in Romania era ca o plasa in care erau prinsi numai elementele dusmanoase ale regimului comunist, Doresc sa va prezint modul in care Domnul Barsan a reusit sa devina vicepresedintele Camerei a 3-a. La Strasbourg acest domn isi face aparitia in anul 1995 unde a devenit membru al Comisiei Europene pentru Drepturile Omului, iar din 1998 devine judecator la CEDO, functie pe care o detine si in prezent. Cu mentiunea ca in anul 2007, cand a fost reales la aceasta Inalta Instanta Europeana, Doamna Monica Macovei, fost ministru al Justitiei, actualmente europarlamentar s-a opus categoric ca acest domn sa mai fie judecator la CEDO. Probabil ca Doamna Macovei stia cine este si de ce nu mai poate fi la CEDO. Este Doctor Honoris Causa al Universitatii Paris I Panteon – Sorbona (fara data). Din anul 1999 este Cavaler al Legiunii de Onoare oferit de Grande Chancellerie de la Legion d`Honeur. Pentru mine amanunte nesemnificative. In anul 1998, fiul sau, Mihnea Barsan (mai figureaza si cu numele de Mihai) ajunge la Strasbourg, pentru ca tatal sau lucra aici si l-a luat cu el. In acel an urmeaza cursurile unui liceu intenational, in clasa VII, dupa toate probabilitatile un liceu de initiere in limba franceza, iar dupa doi ani deci in clasa IX-a isi sustine bacalaureatul. Urmeaza cursurile Facultatii de Drept si Stiinte Politice din cadrul Universitatii Robert Schumann din Strasbourg, fara a sustine examen de admitere. A absolvit aceasta facultate in anul 2007. Iar acum urmeaza surpriza: Barsan tatal a fost profesor asociat la Institutul de Inalte Studii Europene al Universitatii Robert Schumann! Deci tata Barsan, in stilul pur romanesc s-a infiltrat in Univesrsitate ca sa-si ajute fiul. Nu este precizata perioada de functionare ca profesor asociat, dar se pare ca totul a durat pana la terminarea studiilor de catre junior. Titlurile si premiile internationale obtinute de Domnul Corneliu Barsan au i-au folosit la ascensiunea lui la CEDO. Statul roman a avut grija de acest om, asa cum a avut grija si de Elena Ceausescu, semianalfabeta, cu doar patru clase, devenita profesor doctor inginer si savanta de renume mondial. Inainte de a fi executata i s-au aruncat cuvinte grele pe aceasta tema. Acest impostor si aici ma refer la Domnul Corneliu Barsan s-a mai autoproclamat si agent impobiliar de lux! Exagereaza, pentru ca eu am aparat mai mult decat el proprietate personala, odata cu punerea in aplicare a Legii nr. 4 din 1974. Conform acestei legi, proprietarii care detineau doua s-au mai multe locuinte (case familiale, apartamente etc) trebuiau sa predea tot ce aveam in plus. Acestia isi puteau pastra o numai un singur apartament, sau numai o singura casa familiala in proprietate personala. Prin pozitia avuta la acea vreme, am avut posibilitatea sa ajut multi proprietari sa nu-si piarda bunurile imobile. Daca faptele mele ar fi fost dovedite, din partea unui judecator precum Corneliu Barsan as fi primit ani buni de detentie. Constiinta mea a fost insa curata. Domnule presedinte, am parasit Romania in anul 1988 fiindu-mi sila de cei care se aflau la putere. Nici cu cei de azi, pe care Dvs. ii slujiti cu credinta si devotament nu mi-e rusine. Practica acele metode ca si inainte de 1989 pentru ca, asa cum a afirmat laureata Premiului Nobil pentru literatura, Doamna Herta Müller, 40% din cei care conduc Romania, sunt fosti securisti. Daca luam in calcul si colaboratorii lor, care deasemenea au un cuvant mare de spus in tara, procentul celor care folosesc metodele securiste este mult mai mare. In februarie 2008, presedintele Romaniei Traian Basescu a afirmat ca 25% din magistrati au fost securisti! Ori afirmatia presedintelui se bazeaza pe ceva real. Personal nu recunosc diploma de absolvire a Facultatii de Drept a Domnului Corneliu Barsan, obtinuta prin concurenta neloiala la admiterea in universitate. Daca ati cunoaste cat de cat adevarata istorie a Romaniei, pe care eu am trait-o m-ati intelege si mi-ati da dreptate. Asa, ati sevit un mar otravit care v-a fost daruit ca ceva de soi nobil. Locul Domnului Corneliu Barsan era numai in Romania, unde putea ocupa orice functie. Asa a sabotat o instanta de talie europeana iar Dvs. ati cazut in capcana unui domn, care mie nu-mi spune nimic. Daca la CEDO nu veti mai putea face nimic si nu va mai puteti impune, din cauza jocului in care ati intrat, eu zic din naivitate, ca sa nu numesc altfel situatia Dvs. va recomad: demisia. Din motive de sanatate, pentru ca ar fi motivata. Cu cele mai sincere salutari prietenesti, Constantin Bernath

    0
    1
Pagina « 1 2 3 4 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod