Dakota Johnson atacă Hollywood-ul pentru că mama sa nu-și mai găsește de lucru

Anne Hathaway recunoaşte că a beneficiat de pe urma discriminării de vârstă, deşi acum s-a cam întors roata


Actriţa în vârstă de 26 de ani nu este singura care a luat poziţie împotriva discriminării din lumea filmului, notează cotidianul britanic Daily Mail. Actriţa Carrie Fisher, cunoscută pentru rolul din "Star Wars: The Force Awakens", i-a criticat pe cei care erau mai interesaţi de vârsta ei decât de interpretarea din superproducţia care bate record după record.



Fisher (59 de ani) i-a pus la punct, pe contul său de Twitter, pe cei care au strâmbat din nas când au văzut o prinţesă Leia bătrână: "Vă rog să încetaţi să vă mai daţi cu părerea despre cum am îmbătrânit eu, bine sau rău. Corpul mei nu a îmbătrânit atât de bine pe cât sunt eu", a scris actriţa.

Şi Anne Hathaway a spus că se simte victima unei industrii care favorizează actriţele tinere, dar şi-a nuanţat puţin poziţia. Vedeta a declarat că deşi are doar 32 de ani, i s-a întâmplat să piardă roluri în favoarea unor colege mai tinere.
"Nu pot să mă plâng, pentru că şi eu am beneficiat de pe urma acestui sistem. Când aveam 20 de ani, erau roluri scrise pentru actriţe de 50 de ani şi le luam eu", a mărturisit ea. "Acum abia am făcut 30 de ani şi deja îmi pun problema - de ce ia tipa aia de 24 de ani rolul ăla? Cândva, eu eram tipa de 24 de ani. Nu pot să mă supăr din cauza asta, aşa merg lucrurile", a adăugat Hathaway.


Foto: AFP/Mediafax, Hepta

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Bucur pe 5 Ian 2016, 21:40
    Actorii joaca si sunt angajati in teatre

    Acesti "actori" care nu sunt angajati nu a fost niciodata actori adevarati, doar vedete promovate pe baza de nuri (ca sa nu zic mai mult) si care acum la varsta a 2-a normal ca nu mai intereseaza niciun producator/regizor.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod