Cum scapă Kim Kardashian de petele de deodorant. Un truc genial!

Cum scapă Kim Kardashian de petele de deodorant. Un truc genial!

Chiar dacă nu te-ai fi așteptat, starleta a venit cu o soluție simplă și eficientă la o problemă cu care ne confruntăm cu toții
Deși Kim Kardashian pare să inspire o aură de perfecțiune la fiecare pas, dacă ar fi să ne luăm după fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare sau după pictorialele în care apare, aceasta se confruntă totuși cu aceleași probleme ca și oamenii de rând.

Una dintre ele ar fi enervantele pete provocate de deodorant pe haine. Nu doar că sunt inestetice, dar acestea sunt și extrem de rezistente, iar hainele nu se curăță adesea nici după ce sunt spălate.

Dar celebra starletă a descoperit o soluție pentru a elimina aceste pete.
Pe aplicația sa, vedeta de reality show și, mai nou, fondator al unei companii de cosmetice, a dezvăluit trucul său pentru a scăpa de petele de deodorant. Iar soluția pentru eliminarea acelor urme albe care apar inevitabil pe hainele închise la culoare dacă te îmbraci după aplicare se află în mod sigur în casa ta.

"Poate părea neașteptat, dar dresul din nylon șterge petele de deodorant de pe haine", a scris Kim Kardashian. Prin urmare, dresul face mai multe decât te-ai fi așteptat.

Kim spune că poți folosi o pereche veche de șosete de dres, dar și una nouă, pentrui că nu va fi deteriorată.
Tot ce trebuie să faci este să freci delicat locul în care sunt urme lăsate de deodorant, iar dresul le va curăța instant. De asemenea, mai poți folosi pentru a elimina astfel de pete și un burete beautyblender curat sau un burete clasic. 

Cine s-ar fi așteptat ca o divă ce are permanent în jurul său o armată de stiliști, makeup artiști și asistenți să fie nevoită să caute soluții pentru astfel de probleme?

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
13 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod