Cum arată acum actorii din Xena, Prinţesa războinică

Facebook Twitter gplus Comenteaza
În urmă cu peste 20 de ani, "Xena, Prinţesa războinică" era unul dintre cele mai apreciate seriale din întreaga lume, inclusiv din România.

Frumoasa eroină, interpretată de Lucy Lawless, a reuşit să-şi facă o mulţime de fani, în special în rândul adolescenţilor de la acea vreme.

Povestea serialului se împleteşte cu cea a lui "Hercule", un alt serial îndrăgit de români. Xena a fost un personaj negativ din "Hercule", dar pentru că a primit reacţii pozitive din partea telespectatorilor, producătorii au decis să facă un proiect special pentru acest personaj interesant, interpretat de Lucy Lawless.

Dar cum actorii îndrăgiţi din celebrul serial nu au reuşit să aibă şi alte proiecte la fel de populare, mulţi dintre cei care urmăreau aventurile Xenei se întreabă cum arată aceştia în prezent.
1 din 6

Lucy Lawless - Xena

Frumoasa actriţă Lucy Lawless (48 de ani), cea care a interpretat rolul Xenei, nu a reuşit să scape de-a lungul anilor de imaginea Prinţesei războinice, astfel că nu a mai obţinut roluri importante. Lucy a avut roluri episodice în CSI, Spartacus, Salem sau Tarzan.
MAI MULT DESPRE: actori, serial, filme, Xena
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cosmin pe 3 Iun 2017, 10:03
    Vă contrazic

    Ea a jucat şi în Salem şi în serialul Spartacus,

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod