Cristi Minculescu şi Dan Bittman s-au luat după Ponta. Cântă o melodie plagiată!

S-aprindem torţele e o piesă lansată cu mare tam-tam, dar care, la o banală ascultare, seamănă teribil cu un hit internaţional extrem de difuzat în această perioadă

De curând lansată, ”S-aprindem torţele” reuneşte doi titani ai rockului românesc - Cristi Minculescu, fost solist Iris şi Dan Bittman, vocea celor de la Holograf.
Proiectul părea sortit succesului. Rareori un producător muzical poate aduce la acelaşi microfon două nume atât de importante. Melodia a apărut sub marca celor de la Kazibo, una dintre cele mai importante case de creaţie muzicală.
Numai că totul s-a dovedit a fi extrem de românesc. Melodia ”S-aprindem torţele” seamănă izbitor cu un mare succes planetar ”Take me to church”, a lui Hozier. Piesa românească seamănă exact în zona refrenului, acele măsuri care dau identitate unei creaţii muzicale, iar apropierea e atât de mare încât a produs o reacţie critică în rândul fanilor.




9 Martie 2016
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • xyz pe 10 Mar 2016, 15:23
    DA

    @Beloiu - ai dreptate, cunoscatorule si unicatule, este o copie reusita.

    1
    0

  • beloiu pe 9 Mar 2016, 23:31
    articol de kakao

    articol de kakao,revista de kakao,piesa e relativ reusita fata de ''smailey''si alte balarii autohtone care se manifesta pe piata din Romania in ultimii 10 ani ; asa va mai accceseaza si pe voi lumea.

    1
    2

  • orhto pe 9 Mar 2016, 15:28
    ozzy??? :)))

    @delfinas - daca taceai... nu stiu ce erai dar macar nu te faceai de bafta... stai jos si dormi mai departe, daca ai crezut ca Hozier e Ozyy atunci nu mai sunt multe de spus... acum inteleg de ce nu au vrut ceilalti membri ai Holograf sa se asocieze cu rusinea asta... un plagiat un pic mai subtil decat copy-paste-ul lui Prostea

    1
    0

  • travis pe 9 Mar 2016, 10:53
    Auzi la ei,cica 'titani"?

    Astia titani?Resapati si expirati,care fac un ban din praduielile consiliilor judetene,care-i platesc cu banii nostri la tot felul de concerte de 2 lei,ptr manifestari de 3 lei(zilele comunei,orasului,ziua cind s-a imbatat primarul,cind s-a imbatata amanta primarului,etc). M-am saturat de pomanagii astia (si ceilalti,de la tembeliziuni) pina peste cap(basca stela,arsinel,etc,dinozaurii comunisti).Ia mai muriti bai!

    3
    1

  • delfinas2009 pe 9 Mar 2016, 08:45
    Dezamagitor...

    Seamana, dar nu rasare... poate doar ca stil, dar nu ca ar fi identice nota cu nota! Eu credeam ca melodia lui Hozier e cantata de Ozzy Osbourne, seamana la voce si stil muzical.... sunt doar 7 note muzicale, e greu sa mai inventezi apa calda In plus, melodia e doar cantata de Bittman si Minculescu, nu e compusa de ei, din cate stiu, ci de Naguale (Kazibo)... Incepeti si voi cu titluri de Cancan? Dezamagitor...

    3
    5

  • xyz pe 8 Mar 2016, 23:15
    RUSINE

    Rusine. Am mai spus eu ca avem pina si vedetele pe care le meritam....

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod