Coafurile Rihannei de-a lungul timpului. Inspiră-te de la un star!

Blond, roşu, brunet, bob, lung, scurt, Rihanna a experimentat totul când vine vorba de păr. Se zvoneşte că vedeta în vârstă de 25 de ani este obsedată de părul ei şi cheltuieşte aproximativ 1 milion de dolari anual pentru a-l îngriji, 22.400 de dolari pe săptămână doar pentru a se bucura de serviciile celebrului stilist Ursula Stephen.

Dacă la începutul carierei, cântăreaţa din Barbados afişa imaginea unei fete cuminţi, cu un look romantic şi melodii de dragoste, acum artista încearcă stiluri din ce în ce mai îndrăzneţe, de la coafuri inedite, la costumaţii extrem de provocatoare. Apariţiile în public ale vedetei sunt tot mai sexy, iar fotografiile pe care Rihanna însăşi le postează pe internet o arată din ce în ce mai dezbrăcată.

La doar 25 de ani, RiRi este idolul a milioane de tinere din întreaga lume.Rihanna şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit Nr.1 a fost piesa "S.O.S.".Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale, "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia".În ultimii trei ani, cântăreaţa născută în Barbados a lansat de fiecare dată un album nou în luna noiembrie: "Rated R" (2009), "Loud" (2010) şi "Talk That Talk" (2011).Albumele sale s-au vândut în peste 25 de milioane de copii pe plan mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu nouă premii Grammy.
1 din 21

MAI MULT DESPRE: Rihanna
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod