Cheloo, „în vizită“ la DIICOT: „Am multe să-mi reproşez“

Cheloo a venit sigur pe el la audierile de la DIICOT


Peste 50 de persoane au fost aduse la DIICOT Ploieşti, în dosarul în care este vizat şi rapperul. În total, 90 de persoane au primit mandate de aducere în urma a zece percheziţii domiciliare care au avut loc în Bucureşti şi Prahova, în dosarul care vizează traficul de droguri de risc.

Cheloo face parte alături de Delia şi Mihai Bendeac din juriul emisiunii "iUmor", care va debuta duminică, 3 aprilie, pe Antena 1. Soarta noului show TV produs de Antena 1 ar putea fi afectată de implicarea rapperului de la Paraziţii în dosarul de trafic şi consum de droguri.



Antena 1 a scos de pe pagina de Facebook a emisiunii "iUmor" un promo în care Cheloo este surprins în timp ce rulează o ţigară. Filmulețul a fost postat pe rețeaua de socializare în urmă cu trei zile, perioadă în care a adunat în jur de 200.000 de vizualizări, relatează site-ul paginademedia.ro.

"Am preferat să scoatem materialul video în care Cheloo rulează o ţigară cu tutun pentru a nu fi folosite imagini din emisiunea «iUmor» în contexte interpretabile", a declarat, pentru News.ro, reprezentantul postului Antena 1.


Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod