Catalina Mustata - "Bine ar fi sa renuntam la ipocrizie"

Pe cine preferati: pe Ana sau pe Roxana?


O prefer pe Ana ca s-o justific pe Roxana si o motivez pe Roxana ca s-o iert pe Ana.

Dupa cum arata Ana, cred a fost nevoie de mult machiaj. Cat a durat pregatirea pentru filmare?


La inceput, aproximativ doua ore. Cu lentilele de contact a fost mai "simpatic", caci nu aveam voie sa le port decat trei ore, dupa care trebuia sa fac o pauza de o ora si jumatate.

Va dati seama ca si pauza de masa care se dadea echipei trebuia sa tina cont de acest lucru?

Banuiesc ca nu v-a fost foarte usor sa va deplasati cu toate acele lucruri puse pe dumneavoastra...


Sa ma deplasez sau sa interpretez?
Ce-i drept, in plina vara torida a trebuit sa suport un strat adiacent de bureti aplicati de jur-imprejurul corpului, un machiaj savant compus si lentilele de contact, despre care am vorbit adineauri. N-a fost usor, recunosc, am fost deseori aproape de epuizarea fizica. Sper ca a meritat.

Ati fost vopsita sau ati purtat peruca?


Am purtat o peruca blonda cateva cadre, in rest am avut parul meu patinat cu alb. Dar, cred ca s-a si bagat de seama, a fost un fel de conventie care trebuia acceptata de catre telespectatori.

Ati receptionat pana acum vreun feedback de la telespectatori, apropo de acest serial?


In mare parte, serialul este perceput la modul uman. Femeile sunt cele care ma abordeaza, in general. E firesc, despre ele este vorba. In afara schimbarii fundamentale a Anei, serialul nu-si propune spectaculosul, zugraveste doar o posibila situatie de viata.

Ce parere aveti despre colegele dumneavoastra, mai tinere, din "Vointa de femeie"?


Despre tinerete nu voi avea decat cea mai buna parere, pentru ca ea inseamna energie, potential si inocenta.
Sa inteleg ca-mi puneti aceasta intrebare pentru ca am depasit deja etapa descrisa mai sus? Eu pot sa va jur ca, pe dinauntrul meu, ma simt de cincisprezece ani...

In aceasta lume dominata oarecum de barbati, este greu pentru o tanara sa se afirme? Care sunt lucrurile de care trebuie sa se fereasca si, dimpotriva, care sunt cele pe care trebuie sa le faca?


Nu exista o reteta pentru nimic si pentru nimeni. Puterea exemplului trebuie sa functioneze numai in partile lui bune.
Femeia e foarte puternica, iar dovada principala este faptul ca ii lasa pe barbati sa conduca. Nu e o noutate cand afirm ca in spatele unui barbat celebru se afla o femeie foarte obosita. O femeie are intuitie si inteligenta suficienta ca sa se impuna atunci cand este cazul. Ma refer la femei adevarate, asa cum m-am gandit si la barbati.

Care credeti ca sunt diferentele dintre telenovelele romanesti difuzate pe alte posturi de televiziune si acest serial difuzat de Kanal D?


Nu sunt in pozitia de a judeca telenovelele romanesti, doar pentru ca interpretez un rol intr-una dintre ele... un actor ramane tributar partiturii pe care o interpreteaza si risca sa fie subiectiv atunci cand emite judecati de valoare despre alte productii.

Ce faceti acum, in afara de "Vointa de femeie"? Unde va pot vedea romanii si nu numai?


Sunt actrita la teatrul Odeon, joc acum in doua spectacole. Romanii si nu numai, ma pot vedea acolo.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • _smedescu pe 5 Nov 2008, 11:01
    va multumesc pt ca existati

    Imi place tot ce citesc in aceasta revista.Ma bucur mult ca am intrat in comunitatea evelor.Sa fiti sanatosi si sa ne bucurati mult timp de aici inainte.

    0
    0

  • Danuta pe 26 Oct 2008, 13:08
    Ipocrizia

    Serialul e prea tare. Doamna Catalina se integreaza perfect in acest rol.Nota 10 cu felicitari.Insa nu stiu care dintre noi ar avea curajul sa o ia de la capat cum a reusit Roxana in film.

    0
    0

  • ana marya pe 25 Oct 2008, 13:03
    ipocrizia

    ceea ce a spus doamna catalina are logica daca am fi toti macar mai putin ipocriti viata ar avea alt sens mai ales cand suntem ipocriti cu noi insine

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod