Bianca Drăguşanu, din floare în floare. Într-o zi cu Mutu, în alta cu Slav. Cine o mai crede?

De fiecare dată când presa nu îi mai dă atenţie, Bianca Drăguşanu are grijă să apară cu o nouă poveste care ţine prima pagină a tabloidelor. După ce anul trecut a divorţat de Victor Slav, din cauza unei aventuri cu Adrian Cristea, şi a afirmat că se cuminţeşte, acum Bianca declară că s-a iubit cu Adrian Mutu, când el încă era căsătorit cu Consuelo.

În urma relaţiei pe care a avut-o şi se pare că încă o are cu Bianca Drăguşanu, Victor Slav a fost numit de prietenii lui "cel mai prost din curtea şcolii". Asta, deoarece fosta asistentă a lui Capatos face ce vrea din iubitul ei şi îl înşală ori de câte ori are ocazia. După ce a plecat la Paris cu Cristea, fapt ce a dus la divorţul ei de Slav, Bianca i-a promis fostului prezentator de la Meteo că se cuminţeşte şi devine fată de casă. Din păcate pentru Victor Slav, Bianca anunţă acum în presă că s-a iubit şi cu Adrian Mutu în urmă cu aproximativ cinci ani de zile, însă cei de la WOWbiz afirmă că Bianca şi Mutu încă se mai întâlnesc în secret, deşi ea ar avea din nou o relaţie cu Slav.

"Am fost iubita lui Mutu un an şi jumătate, când era însurat.

Consuelo nu exista pentru mine şi pentru Adi. Mi-a zis că am fost singura femeie care a dormit în dormitorul lui, în patul lui şi al soţiei. Mi-a făcut multe cadouri scumpe. Se comporta ca şi când ar fi fost stăpânul meu. Relaţia cu el îmi făcea mult rău, aşa că am zis stop", a spus Bianca Drăguşanu. Vedeta a ţinut să precizeze că totul a început la sfârşitul anului 2009, iar timp de patru luni de zile, ei doi au vorbit doar la telefon.

"Am început să merg la el în fiecare weekend. Plecam vineri dimineaţa şi mă întorceam lunea. După emisiunea de joi, mă duceam acasă, îmi făceam bagajele şi plecam direct la aeroport.
Şi, de joi noapte până duminică noapte, nu dormeam deloc! Ajungeam vineri la el şi, până când plecam, o ţineam numai în ieşiri: restaurante de lux, cluburi de fiţe, petreceri private, distracţii de tot felul"
, a adăugat Bianca Drăguşanu.



Deşi relaţia lor era una la distanţă, iar Adrian Mutu era căsătorit, fosta asistentă a lui Capatos a afirmat că fotbalistul era foarte gelos şi posesiv. Din această cauză, cei doi s-au despărţit, iar Bianca a ajuns în braţele lui Adrian Cristea, moment în care Mutu i-ar fi spus divei că ea ar trebui să se iubească doar cu adevăratul Adrian, nu cu o copie de-a lui.

"Când m-am combinat cu Cristea, am rupt legătura cu el şi nu i-am mai răspuns în niciun fel.

Mi-am schimbat numărul de telefon de zeci de ori ca să scap de el. Se purta ca un obsedat. Cristea ştia că am fost iubita lui Mutu. După ce m-am combinat cu Victor, Mutu nu s-a mai interesat de mine. Asta până când am fost cu Cristea la Paris. Atunci l-a ros tare gândul că am fost cu Cristea şi nu cu el şi mi-a dat iarăşi mesaje. A devenit din nou insistent. Omul ăsta nu suportă să fie refuzat, atât de plin este de el! Se crede Zeu, Dumnezeu şi se comportă ca atare", a mai spus Bianca Drăguşanu.

Deşi amândoi au negat că s-ar fi întâlnit în ultimul timp, Bianca afirmând chiar că nu mai vrea să audă de Mutu, există multe voci care spun că cei doi s-au întâlnit la începutul acestui an, de mai multe ori, la munte şi în Bucureşti.
Mai multe decât atât, cei de la WOWbiz au descoperit o fotografie în care Mutu se fotografiază cu un fan, iar în spatele lor se află nimeni alta decât Bianca Drăguşanu.

26 Februarie 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • John pe 4 Mar 2015, 16:51
    Bianca Drăguşanu, din floare în floare. Într-o zi cu Mutu, în alta cu Slav. Cine o mai vrea sa spuna.

    Altul la rand va rog! Nu blocati intrarea.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod