Angelina Jolie, povestea continua

Cum sta cu dragostea?


Viata amoroasa a actritei Angelina Jolie a fost de-a dreptul tumultuoasa. Povestea a inceput asa:

In 28 martie 1996, actrita s-a casatorit cu actorul britanic Jonny Lee Miller, alaturi de care a jucat in filmul "Hackers". A aparut la propria nunta intr-o pereche de pantaloni negri si un tricou alb si si-a folosit propriul sange pentru a scrie numele proaspatului sau sot.

Cei doi s-au despartit anul urmator, iar in februarie 1999 s-a pronuntat si divortul. Cei doi au ramas in relatii foarte bune, iar mai tarziu Jolie declara: "Cred ca Jonny este cel mai bun sot pe care ar putea sa-l aiba vreo femeie vreodata. L-am iubit si o sa-l iubesc in continuare, insa, din pacate, eram foarte tineri atunci".

Pe 5 mai 2000, Angelina s-a casatorit cu actorul Billy Bob Thornton, pe care l-a cunoscut in timpul filmarilor pentru "Pushing Tin". Un lucru pe care nu foarte multa lume il stie este ca cei doi obisnuiau sa poarte la gat o sticluta care continea sangele partenerului. Tocmai datorita declaratiile de dragoste si a gesturilor tandre pe care si le faceau in public, relatia celor doi a devenit preferata mass-mediei.

Jolie si Thorton au divortat in 2003. Intrebata de revista Vogue care este explicatia acestei rupturi, Jolie a declarat: "Totul m-a luat prin surprindere, asta pentru ca parca ne-am schimbat peste noapte. Dintr-o data am descoperit ca nu avem nimic in comun. Cred ca aceste lucruri se intampla foarte des daca te implici intr-o relatie fara a te cunoaste mai intai pe tine foarte bine".

In mai multe interviuri pe care le-a dat de-a lungul timpului, a sustinut ca are orientari bisexuale si ca are o relatie cu partenera ei din "Foxfire", Jenny Shimizu. "Daca nu eram casatorita, probabil ca o luam de sotie pe Jenny. M-am indragostit de ea din prima clipa in care am vazut-o". Atunci cand a fost intrebata, daca are orientari bisexuale, actrita a spus clar: "Bineinteles".

La inceputul anului 2005, Jolie a fost implicata intr-un scandal mediatic, dupa ce a fost acuzata ca este "cealalta femeie"din cauza careia au divortat Brad Pitt si Jennifer Aniston. Cei doi, Brad si Jolie, au fost suspectati ca si-au inceput povestea de dragoste in timpul filmarilor pentru "Mr. and Mrs. Smith", lucru pe care actrita l-a negat in mai multe interviuri.

"Sa ma implic intr-o relatie sentimentala cu un barbat casatorit cu siguranta nu as uita niciodata, mai ales ca tatal meu asa a procedat. Este ceva ce nu pot sa iert. Nu as putea sa ma uit in oglinda a doua zi dimineata, daca as face chestia asta. Nu pot sa fiu atrasa de un barbat care-si inseala sotia", a declarat actrita intr-un interviu pe care l-a dat in 2005.

Din moment ce  Jolie si Pitt nu si-au recunoscut in prima faza relatia, au aparut tot felul de zvonuri pe parcursul anului 2005. Primul paparazzi aparut cu cei doi, a avut loc in aprilie, la o luna dupa ce Aniston a intentat divort. Acele fotografii ii aratau pe Pitt, Jolie si pe fiul ei Maddox pe o plaja din Kenya.

Pe 11 ianuarie 2006, Jolie a confirmat ca este insarcinata cu Brad Pitt si a recunoscut pentru prima data in public ca au o relatie.


O dragoste mai veche... tatuajele


Pasiunea lui Jolie pentru tatuaje a devenit un subiect extrem de important pentru oamenii din mass-media, care au cerut din ce in ce mai multe interviuri legate de acest subiect. Actrita a declarat ca numarul mare de desene pe piele pe care le are ii obliga pe scenaristii filmelor in care joaca sa fie mult mai creativi atunci cand vine vorba de scene de dragoste. Este adevarat, insa, ca nu de putine ori s-a intamplat sa se recurga la foarte mult machiaj pentru a-si putea ascunde tatuajele care nu se potriveau scenariului.

In prezent, actrita are 13 tatuaje de care se stie. O rugaciune, desen pe care si l-a facut impreuna cu mama ei, o fraza in araba, un proverb latin, dar si o rugaciune yantra. De asemenea, are tatuate patru coordonate geografice care indica locurile de nastere ale primilor ei copii, numele fostului sot, Billy Bob, simbolul chinezesc al mortii si o fereastra pe partea inferioara a spatelui.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • oana pe 29 Iul 2008, 23:06
    fake

    ce stupid______________________________

    0
    0

  • abc pe 29 Iul 2008, 17:48
    ....

    interesanta povestea Angelinei, astept si alte articole de genul si despre alti actori

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod