Angelina Jolie, alături de copii pe covorul roșu: Shiloh este de nerecunoscut, iar Zahara a purtat o rochie veche a mamei sale

Angelina Jolie a fost însoțită de copiii săi pe covorul roșu la premiera filmului „Eternals”, care a avut loc luni noapte la Los Angeles.
Actrița în vârstă de 46 de ani a strălucit pe covorul roșu alături de fiicele sale, Viviene, Shiloh și Zahara, precum și doi dintre cei trei fii - Maddox și Knox. De la eveniment a lipsit Pax, fiul său în vârstă de 17 ani.

Citește și: Angelina Jolie, în ipostaze ciudate, înainte de a fi vedetă. Fotografiile nemaivăzute pe care le-a făcut la 19 ani


Toți copiii cuplului Jolie-Pitt par să fi trecut prin transformări radicale, devenind adolescenți în toată regula.


Cea mai mare transformare poate fi observată în cazul lui Shiloh, fiica cea mare a cuplului și primul lor copil biologic.
Dacă în trecut Shiloh era recunoscută pentru aspectul său „băiețos”, în prezent adolescenta arată ca o adevărată domnișoară.
Ea a purtat o rochie pe covorul roșu, a fost machiată discret și și-a prins părul într-un coc elegant.


Zahara, singura fiică adoptată a Angelinei, a purtat o rochie mai veche a mamei sale. Este vorba despre rochia Elie Saab Couture pe care actrița a purtat-o la premiile Oscar din anul 2014. 
De fapt, toate ținutele alese de copiii faimosului cuplu de actori pentru premiera filmului „Eternals” au inclus piese repurtate.

„Copiii mei poartă piese vintage.
Am ales să purtăm piese vintage și să modificăm hainele mele mai vechi”, a declarat actrița pentru etonline.com.

Jolie a purtat o rochie Balmain de culoare maro pe care a accesorizat-o cu elemente strălucitoare, inclusiv o bijuterie inedită purtată pe bărbie. 

Actrița a dezvăluit că niciunul dintre copiii săi nu a văzut filmul în care ea interpretează rolul unei supereroine Marvel. „Mama lor umblă într-un costum auriu din spandex, cu păr auriu și ei se întreabă 'Cu ce te ocupi tu? Ce faci tu? Pune un halat pe tine'”, a dezvăluit vedeta.

Filmul „Eternals”, regizat de Chloe Zhao, deținătoarea unui premiu Oscar, include numeroase alte staruri, printre care Salma Hayek, Kit Harington sau Gemma Chan.
 
Angelina Jolie are împreună cu fostul său soț, Brad Pitt, șase copii: trei copii adoptați - Maddox (20 de ani), Pax (17 ani) și Zahara (16 ani), precum și trei copii biologici - Shiloh, în vârstă de 15 ani, și gemenii Knox și Vivienne, de 13 ani.
Cei doi actori s-au despărțit în anul 2016, iar de atunci au dus o luptă crâncenă în justiție pentru custodia celor șase copii. Deși Angelina a cerut custodia deplină, judecătorii au decis în luna mai a acestui an custodia comună pentru cele două staruri. 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
19 Octombrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod