Adrian Mutu, a treia nuntă a celui mai aventuros fotbalist


Alexandra Dinu, prima soţie a fotbalistului cu care un băiat, Mario
De-a lungul carierei, jucătorul a fost implicat în multe scandaluri, cel mai mare fiind cel de la Chelsea din anul 2003. Clubul londonez a plătit 22,5 milioane de euro celor de la Parma pentru a-l transfera. Adria Mutu începe bine campionatul, dar apoi e surprins de fotografi în timp ce consumă cocaină într-un club. Pică testul antidoping şi e îndepărtat, clubul cerându-i compensaţii exorbitante de peste 17 milioane de euro.
Mutu scapă de plata sumei abia în 2013, după zece ani de procese.
Prima mare dragoste a jucătorului din Piteşti a fost cea cu Alexandra Dinu, fiica consului român de la Milano. În 1997, aceasta era o tânără vedetă TV care prezenta o emisiune auto la Pro. Între cei doi începe o idilă care a atras atenţia întregii opinii publice din ţară. Erau doi tineri frumoşi, aveau succes în carierele lor şi reprezentau modele pentru orice adolescent din România, fată sau băiat. Povestea lor de dragoste e urmărită de ziarele populare.
Cei doi au o nuntă ca-n poveşti, iar la scurt timp, Alexandra Dinu naşte un băiat, pe Mario. Ce mai, reprezentau familia perfectă. În anul 2000, o veste şoc, cei doi divorţează. Despărţirea dintre ei a fost urmărită de opinia publică prin intermediul ziarelor şi a televiziunilor cu aceeaşi aviditate ca şi povestea de dragoste.
1 Septembrie 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gheo Blondu pe 1 Sep 2015, 11:34
    Mutu

    Ar fi bun la FCSB (adica Fotbal Club Stâna Becali) pe rol de berbec

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod