Adio, dar tot împreună: Ben Affleck şi Jennifer Garner se mută într-o casă nouă

Ben Affleck şi Jennifer Garner arătau destul de supăraţi pe 3 iulie, în timp ce stăteau unul lângă altul pe o plajă din Bahamas


Faptul că Ben Affleck şi Jennifer Garner au o relaţie specială chiar şi după anunţul divorţului este confirmat de relatările presei, care a scris recent că actorul este fericit să împartă averea sa de 75 de milioane de dolari cu soţia lui, deşi ei nu au semnat niciun contract prenupţial în urmă cu zece ani, când s-au căsătorit.

Ben Affleck ştie că este vina lui faptul că acest mariaj nu a durat, motiv pentru care actorul este dispus să îşi împartă averea cu mama copiilor săi.

"Nu au un contract prenupţial şi Ben ştie că el este cel care poartă vina pentru dezbinarea acestei căsătorii. Jen este mama celor trei copii ai săi, aşa că el este de acord să îi lase acesteia jumătate din averea lui", a declarat o sursă apropiată cuplului, pentru revista OK!.

Jennifer Garner are la rândul său o avere estimată la 60 de milioane de dolari.

Ben Affleck şi Jennifer Garner s-au despărţit cu aproximativ şase luni înainte de a-şi anunţa oficial divorţul.

Zvonurile despre despărţirea cuplului au fost alimentate de mai multe tabloide americane, care au publicat de curând o serie de articole potrivit cărora mai multe camioane folosite la mutarea obiectelor de mobilier au fost văzute la începutul acestei luni în faţa reşedinţei pe care cuplul o deţine în comitatul South California.

Jennifer Garner şi Ben Affleck s-au cunoscut în 2001, în timpul filmărilor pentru "Pearl Harbor", dar s-au îndrăgostit abia în 2003, în timpul filmărilor de la "Daredevil", un lungmetraj în care au interpretat rolurile principale.

Cei doi s-au logodit în aprilie 2005 şi s-au căsătorit după alte două luni, în iunie 2005, în cadrul unei ceremonii private, pe Insulele Turks şi Caicos, în timp ce Jennifer era însărcinată cu prima lor fiică, Violet.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Iulie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod