80.000 de euro - marele premiu "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor"

Toamna aceasta felul principal în materie de gastronomie se servește în bucătăria show-ului ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“. Cel mai așteptat reality cooking show al momentului le va da șansa celor intrați în competiție nu numai să demonstreze cât de talentați sunt, ci și să arate că își merită locul într-o bucătărie profesionistă.

Așa se face că cei intrați în cursă vor lupta pentru a obține aprecierea juriului, dar și pentru marele premiu pus în joc: 80.000 de euro – cel mai mare premiu oferit de un cooking show din România - și șansa de a obține un contract la un restaurant de top din București.

Fie că sunt bucătari cu diplomă sau nu, cei care cred că pot face ordine în Iadul Bucătarilor sunt aștepați la preselecțiile care vor avea loc week-endul acesta, pe 12 și 13 iulie, la hotel Pullman din București, începând cu ora 10.00.

Participanții sunt invitaţi să aducă cel mai bun preparat al lor, care să-i definească şi totodată care să impresioneze juriul şi să le aducă un loc în cadrul competiției.

Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu sunt pregătiți să jurizeze la Antena 1 o competiție fără precedent, un show adresat tuturor pasionaţilor de bucătăreala, atât amatori, cât şi bucătari profesionişti, care sunt gata să demonstreze că rezistă presiunii din bucătărie.

Concurenții de la Hell’s Kitchen trebuie să fie bătăioșiFlorin Dumitrescu
”Singurul ingredient pe care trebuie să-l ai la tine tot timpul este perseverența”, îi sfătuiește chef Scărlătescu pe cei care doresc să intre în Iadul Bucătarilor.
”Noi, cei trei care au învățat România să jurizeze mâncarea – în restaurante, acasă, pe terase, la TV, oriunde – suntem pregătiți să vă arătăm care este viața într-o bucătărie profesionistă și ce se ascunde în spatele unei farfurii perfecte”, a mai spus acesta.

La rândul lui, chef Bontea mărturisește: ”Hell’s Kitchen este un format greu, dar unul de succes, un reality care arată exact ce se întâmplă într-o bucătărie profesionistă, îți dezvăluie toate provocările meseriei de bucătar.

Service-ul a la carte este cel mai dificil și asta va fi cea mai mare provocare a concurenților – să se asigure că toți clienții veniți în restaurant vor primi la timp cele mai alese farfurii”. Iar chef Dumitrescu adaugă: ”Concurenții de la Hell’s Kitchen trebuie să fie bătăioși, rezistenți la presiune, cu spirit de luptători, pentru că fiecare secundă din viața ta contează atunci când ești în bucătărie. In Hell’s Kitchen veți vedea exact cum arată viața unui bucătar profesionist și mulți dintre cei intrați în competiție vor trece prin provocări pe care nu le-au avut niciodată”.

8 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod