7 vedete din România care s-au iubit cu megastaruri

Pentru cei ce nu sunt persoane publice, Leonardo DiCaprio, Eros Ramazzotti, Pete Doherty sau Enrique Iglesias sunt vedete pe care nu le pot vedea decât la televizor. Iată, însă, că sunt românce, vedete ce-i drept, care au reuşit chiar să le atragă atenţia... amoros vorbind, acestor staruri internaţionale. Multe dintre ele nu au rezistat mai multe de câteva zile, altele în schimb se pot lăuda cu relaţii de dragoste fructuoase.
1 din 8

Alina Puşcău, iubita regizorului Brett Ratner

Modelul Alina Puşcău se poate lăuda că l-a părăsit pe regizorul şi producătorul Brett Ratner, binecunoscut prin pelicula "Prison Break". Cei doi s-au iubit timp de patru ani, ruptura petrecându-se însă după ce ambii parteneri au ajuns la concluzia că-şi doresc lucruri totalmente diferite. În timp ce bărbatul avea gânduri serioase, româncă-şi dorea să mai copilărească.
31 Octombrie 2011
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alinus pe 4 Nov 2011, 15:11
    usor penibil

    Incercati sa comentati articolul in sine, nu comentariile voastre. Este penibil. Ganditi-va in primul rand ca suntem diferiti si gandim diferit. Avem fiecare dreptul la propria parere........

    1
    0

  • acelasi pe 2 Nov 2011, 17:50
    Bani pe net!!

    Buna!Mi-am tot cautat un job pe internet si cred ca am gasit cea mai simpla si banoasa metoda. Tot ce trebuie sa faci e sa trimiti cateva e-mailuri pe zi si poti castiga lejer 100 de euro pe saptamana, lucrand doar 2-3 ore pe zi.Cauti un job la domiciliu sau pur si simplu vrei sa iti suplimentezi veniturile?Iti ofer un job pe care poti sa il practici de la calculatorul tau, de acasa, fara prea mare efort.Nu ai nevoie decat de un calculator conectat la Internet si un minim de cunostinte legate de accesarea site-urilor on-line.Pentru informatii suplimentare, trimite un e-mail cu subiectul "INFO" pe adresa bwggy_srl@yahoo.com

    0
    0

  • XOXO pe 2 Nov 2011, 14:49
    job la domiciliu

    Cauti un job la domiciliu sau pur si simplu vrei sa iti suplimentezi veniturile? Te-ai saturat de anunturi care iti ofera un job bine platit fara nici un efort? Atunci ai nevoie de lucrul pe care eu il ofer. Castigul e in functie de cat de mult lucrezi, de cat de ambitios si perseverent esti. Ce pot sa iti spun de la inceput este faptul ca poti castiga 70-100$ pe saptamana, pentru doar 3-4 ore de lucru pe zi. Nu ai nevoie decat de un calculator conectat la Internet si un minim de cunostinte legate de accesarea site-urilor on-line. Restul, depinde doar de cat de mult iti doresti sa castigi. Pentru informatii suplimentare, trimite un e-mail cu subiectul "INFO" pe adresa de email ginutza_tweety@yahoo.com.

    0
    0

  • Cristi pe 1 Nov 2011, 18:33
    Pt dyutza_003

    Nu cumva tu esti vecina de la 4, care s-a iubit cu Costel,tractoristul ? Mai ganditi inainte sa scrieti, dar nah si voi ca tot romanul , tot ce zboara se mananca.

    6
    1

  • Madalina pe 1 Nov 2011, 16:59
    Penibilutz

    Draga,"cine a scris articolul asta",vreau sa-ti spun ca o cunosc personal pe Madalina Pintilie si iti garantez ca nu a existat nicio relatie intre cei doi si, cu siguranta,acesta este motivul pentru care paparazzi nu au publicat nicio fotografie cu cei doi.Mai documenteaza-te.

    6
    0

  • Dyutza_003 pe 31 Oct 2011, 11:58
    Pn gina gabriela

    Ei, nati-o buna...cum adica, ,,ce au ele asa special"? Pai, sunt vedete, draga :D Au ajuns undeva, cu talent sau fara, ma rog, fiecare prin propriile metode, dar na, doar n-o sa scrie articole despre vecina de la 4, care s-a iubit cu Costel, tractoristul. (de exemplu)

    11
    2

  • gina gabriela pe 31 Oct 2011, 07:53
    Home > Divertisment > Vedete > 7 vedete din România care s-au iubit cu megastaruri 7 vedete din România care s-au iubit cu megastaruri

    Pai ce are un megastar si un barbat normal?ce tot le faceti atata publicitate.daca o faceau cu extraterestri mai ziceam si eu ca e o stire interesanta.Si ce au ele asa special mai mult ca o femeie normala?

    7
    6

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod