5 motive pentru care relaţia dintre Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu nu va rezista o veşnicie

Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil au o relaţie de mai bine de cinci ani de zile, însă există voci care spun că relaţia lor nu va mai dura mult.

În toamna anului trecut, cele două vedete chiar s-au despărţit, însă până la urmă s-au împăcat şi au mers mai departe ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

1. Locuiesc în ţări diferite


Oricât ar vrea să arate ca un cuplu fericit, Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil nu sunt chiar atât de apropiaţi pe cât ar trebui. Acest lucru este din cauza faptului că ea trăieşte la Monaco, în timp ce el locuieşte la Bucureşti. Recent, Mihaela Rădulescu a afirmat că masturbarea este o alternativă matură pentru femeile singure, ceea ce ne duce cu gândul că şi ea apelează la acest tip de plăcere atunci când nu este aproape de Dani Oţil.

2. Petrec Sărbătorile separat


Nu doar o dată s-a întâmplat ca Mihaela şi Dani să petreacă Sărbătorile şi concediile separat. Chiar dacă au fost la începutul acestui an plecaţi împreună în străinătate, sfârşitul anului 2013 a prins-o pe Mihaela Rădulescu într-o ţară exotică, alături de Dana Budeanu şi departe de Dani Oţil.

Cei doi nu şi-au petrecut nici zilele de naştere împreună.

3. Nu pot avea copii împreună


Săptămâna trecută, în cadrul unui interviu acordat ziarului Click, Mihaela Rădulescu a vrut să lămurească anumite aspecte legate de viaţa ei de cuplu. „Am citit prin presă că am primit inelul de logodnă, că mă mărit... Nici vorbă! Ne e bine aşa. De ce să schimbăm ceva ce merge bine?! Un bebeluş, din păcate, nu va veni, pentru că problemele de sănătate nu-mi permit“, a spus Mihaela Rădulescu.


4. Dani nu îi poate oferi un confort financiar


Mihaela Rădulescu este obişnuită să ducă o viaţă de divă, locuind la Monaco, după cum spune chiar ea, alături de vedete precum Roger Moore şi Novak Djokovic. Mai mult, vedeta postează pe reţelele de socializare fotografii în care se laudă că se plimbă cu elicopterul şi cu yacht-ul, toate aceste avantaje avându-le în urma mariajului cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg.

Însă, dacă va rămâne cu Dani Oţil, vedeta va trebui să se mute înapoi în România şi nu va mai avea parte de toate aceste „fiţe“ de divă.

5. Diferenţa de vârstă


Un alt motiv pentru care relaţia lor nu va rezista este şi diferenţa de vârstă. Oricât ar spune Mihaela şi Dani că totul este perfect, fiecare îşi doreşte altceva de la viaţă. El vrea să se aşeze la casa lui şi să aibă copii, în timp ce ea are nevoie de linişte şi relaxare. „În viaţa ei sunt multe conflicte, multe vorbe aruncate-n vânt.

Este o fată deşteaptă şi intuitivă. Nu se va mai căsători şi nici nu-i recomand să mai facă acest lucru“, spunea în trecut Carmen Harra despre Mihaela Rădulescu.

20 Ianuarie 2014
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bob pe 17 Oct 2014, 17:46
    penibili..

    ...ca de obicei...Stiti VOI secretul care face sa dureze CEVA (orice,mai ales o relatie) o vesnicie...?!

    2
    0

  • Elvis Termopan pe 20 Ian 2014, 17:16
    Adica cum...?

    Pai ce bhai !?!... astia doi mai sunt impreuna, am crezut ca l-a intzarcat pe pustiul Otzy. Ei, hai asta-i prea de tot... Bineinteles, ca Mihaela are timp sa se masturbeze, avand fantezii cu alte persoaneje, ca doar nu cu Otzy. Totusi despre ce vorbim aici?...

    0
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod