Traistariu si Dinu Maxer, distractie la Eforie Aqua Park

Având angajamente la singurul parc acvatic din Sudul litoralului, Eforie Aqua park acolo unde săptămânal a susţinut momente artistice, Mihai Trăistariu a fost surprins în mai multe ipostaze: una a fost în timp ce făcea practică cu elevii săi de la şcoala de muzică, alta să cânte şi să de distreze ca un copil pe tobogane, dar şi să prezinte evenimente.
Noua postură, aceea de prezentator pare să-i fi plăcut artistului , astfel că nu mică ne-ar fi mirarea să îl vedem pe Mihai mai des ca şi prezentator.

Aflati pe litoral in aceasta vara unde sustin mai multe evenimente, Deea si Dinu Maxer se si distreaza ca doi copii, demonstrand ca datul pe tobogane e recomandat la orice varsta. Astfel, dupa ce au incins atmosfera la singurul parc acvatic din Sudul litoralului, Eforie Aqua Park, Deea si Dinu Maxer s-au echipat de plaja si s-au distrat toata ziua alaturi de turistii care s-au bucurat de show-ul lor.
Ei au fost atrasi de toboganele Multipista si Kamikaze care le-a crescut adrenalina dar le-a dat si ocazia de a intra in competitie.

Cei doi artisti sustin saptamanal evenimente la parcul acvatic din Eforie Nord. In plus, zilnic aici o echipa de specialisti intretine buna dispozitie cu petreceri interactive pentru copii si adulti. Cele 8 tobogane sunt atractia zonei de Sud a litoralului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod