Zvonuri: Cameron Diaz s-ar fi logodit cu rockerul Benji Madden

Potrivit surselor din anturajul celor doi artiști, Cameron este foarte fericită de când este împreună cu Benjamin


Cameron Diaz, născută în 1972, a jucat mai ales în comedii romantice, cum ar fi filmele cu mare succes la public "Mary cea cu vino-ncoa'/ Something About Mary" (1998), dar şi în drama "Vanilla Sky - Deschide ochii" (2001) şi în franciza "Îngerii lui Charlie". Cameron Diaz a mai putut fi văzută în filmele "Viaţă pentru sora mea", "Cutia" şi în comedia "Knight and Day", în care joacă alături de Tom Cruise, precum şi în "Profă rea, dar buuună/ Bad Teacher" (2011), notează Mediafax.

De când a început să se întâlnească cu Benji, Cameron s-a schimbat într-un mod pozitiv. Ea nu se poate opri din a zâmbi şi pare mult mai fericităsursa citată de People
Unul dintre cele mai recente filme în care a jucat este comedia "The Other Woman/ Cealaltă femeie", regizată de Nick Cassavetes, alături de Leslie Mann şi Kate Upton, care a avut premiera în România pe 9 mai. De asemenea, filmul "Sex Tape", regizat de Jake Kasdan, din distribuţia căruia fac parte actorii Cameron Diaz şi Jason Segel, a avut premiera în cinematografele din România pe 18 iulie.

Benjamin Levi Madden, născut pe 11 martie 1979, este un chitarist american şi solist pentru The Madden Brothers şi trupa Good Charlotte, pe care a fondat-o împreună cu fratele său geamăn, Joel Madden.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod