www.ilovemall.ro si afli toate reducerile din mall-ul tau preferat

Shopping-ul este pasiunea ta? Acum ai un instrument care te va ajuta sa transformi aceasta pasiune intr-o activitate mai usoara si mai placuta.

Shopping-ul este pasiunea ta? Acum ai un instrument care te va ajuta sa transformi aceasta pasiune intr-o activitate mai usoara si mai placuta.

S-a lansat pentru tine site-ul www.ilovemall.ro. Aici vei gasi toate reducerile existente in mall-ul tau in orice moment. Intra pe www.ilovemall.ro, fa-ti lista de shopping si mergi direct la tinta! Economisesti nu numai bani dar si timp si energie.
Fie ca esti din Oradea, Vaslui, Slatina sau Alexandria, noi te tinem la curent cu tot ce ti-au pregatit brandurile preferate.



Ilovemall.ro este primul site de acest fel, fiind gandit ca o platforma centralizatoare a campaniilor promotionale existente in orice moment in mall-urile din Romania.  Ilovemall.ro ofera astfel tuturor comerciantilor prezenti in mall o oportunitate de promovare eficienta a campaniilor promotionale iar celor pasionati de shopping o sursa de identificare a celor mai bune optiuni de achizitie a produselor preferate.  

Tot pe www.ilovemall.ro vei gasi ultimele noutati pe care ti le pregateste brandul tau preferat: lansari de colectii, deschideri de magazine dar si alte informatii la fel de utile.

Peste 350 de branduri renumite sunt prezente in cele peste 75 de mall-uri din tara. Cu siguranta printre ele se afla si brandurile tale preferate. Fie ca este vorba de haine, incaltaminte sau accesorii, obiecte si decoratiuni  pentru casa, cosmetice, restaurante, cafenele sau alte categorii, le vei gasi cu usurinta pe acest site.

Daca esti in permanenta conectat la reteaua de pe Facebook, poti alege sa afli noutatile din mall chiar de pe pagina dedicata www.facebook.com/ilovemall.ro.

Intra pe site in perioada 10 – 16 aprilie si vei avea parte si de o surpriza placuta!

Spor la shopping!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod