Vocile României în recital la Târgovişte

25 Octombrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Vocile României în recital la Târgovişte

Joi, 27 octombrie, va începe la Târgovişte cea de-a 44-a ediţie a celui mai iubit festival dedicat romanţei: Crizantema de Aur. Organizatorii festivalului au pregătit, pe lângă recitalurile concurenţilor şi momente artistice ale unor mari interpreţi români, de la soprana Felicia Filip la un recital de excepţie al tenorilor Vlad Miriţă, Florin Georgescu şi al baritonului Iordache Basalic. Pe scena ediţiei de anul acesta vor mai urca şi Ramona Bădescu ce va susţine un recital de canţonete.



Marea surpriză a ediţiei de anul acesta este Loredana, ce îi va încânta pe spectatori cu show-ul Zaraza în cadrul Galei Crizantema de Aur 2011.


Festivalul se va desfăşura pe parcursul a trei seri şi va avea loc în sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor din centrul fostei Cetăţi de Scaun a Ţării Româneşti, în perioada 27 – 29 octombrie. Primele doua seri vor aduce pe scenă concurenţi de la ambele secţiuni – creaţie şi interpretare, iar prestaţia lor va fi evaluată de către juriu, a cărui presedintă este marea soprană Felicia Filip.  Din juriu mai fac parte maestrul Voicu Enăchescu (director Tinerimea Română), tenorul Florin Georgescu, compozitorul Ionel Tudor, compozitorul Ion Bârdan, scriitorul Iulian Filip şi alte personalitaţi din lumea radioului şi a televiziunii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod