Vino să goleşti vitrinele în Băneasa Shopping City!

Vineri, 20 ianuarie, Băneasa Shopping City te invită să profiţi de reduceri extravagante la colecţia de toamnă-iarnă până la miezul nopţii.

Încep extra reducerile cu muzică bună şi numeroase premii oferite pe loc, care vor transforma o ieşire la mall într-o super petrecere. Vineri, 20 ianuarie, Băneasa Shopping City te invită să profiţi de reduceri extravagante la colecţia de toamnă-iarnă până la miezul nopţii.


Magazinele din centrul comercial vor fi deschise până la miezul nopţii, iar cumpărătorii vor avea parte de o mulţime de reduceri la brandurile favorite. Reducerile, care pot ajunge până la 85% în cele peste 200 de magazine participante din Băneasa Shopping City şi Feeria, îi aşteaptă pe toţi vizitatorii.
Pe site-ul www.baneasashoppingcity.ro va fie publicată în curând o listă cu reduceri.

Băneasa Shopping City a pregăţiţ o mulţime de alte surprize. Atmosfera de petrecere, condimentată de cocktailurile savuroase oferite gratuit tuturor participanţilor, este ideală pentru a face cumpărături. Mai mult, discounturile vor avea loc şi pe 21 şi 22 ianuarie, până la orele 22:00 când petrecerea conţinuă. Vor fi oferite şi premii instant, precum vouchere de cumpărături şi învitaţii la film.

De asemenea, la Grand Cinema Digiplex, în seara de 20 ianuarie, începând cu ora 23:59, dacă iei un suc mare împreună cu popcorn sau nachos mare poţi viziona gratuit premiera filmului “Contrabandă”.
În weekend ai super ofertă: cumperi popcorn/nachos/răcoritoare mici şi primeşti mediu sau cumperi mediu şi primeşti mare. Eye Fi Cafe te întâmpină cu preţuri speciale la meniuri.

Pentru mai multe detalii: http://www.baneasashoppingcity.ro/, http://www.grandcinemadigiplex.ro/ şi paginile de Facebook.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod