VIDEO: Anda Adam, 15 transformări de senzație: “Experiența Te cunosc de undeva a fost fantastică! Am dormit doar câteva ore pe noapte, însă a meritat!”

Anda Adam a dovedit, pe parcursul celui mai recent sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”, că poate cânta cu brio orice stil muzical și să aibă prestații scenice senzaționale, intrând în pielea unor personaje de tipologii diferite.

Cunoscută în special ca și solistă de muzică dance și R&B, Anda Adam le-a demonstrat milioanelor de telespectatori ai emisiunii „Te cunosc de undeva” că poate interpreta în mod lăudabil și muzică rock, latino, hip hop și chiar lăutărească.

Provocările săptămânale nu au descurajat-o, deși nu au fost deloc ușoare. Anda Adam a jucat atât rolul artistelor sexy și misterioase, cât și cel al unor cântăreți extrem de dificil de imitat.

A fost Amy Winehouse, apărând în capot, balansându-se cu un pahar de alcool în mână sfârșind în cadă alături de un bărbat dezbrăcat, Cornelia Catanga, îmbrăcată în straie țigănești, Melanie Thornton, cu perucă brunetă și interpretând impecabil hitul “Be My Lover” al trupei La Bouche, Sarah Brightman, precum o divă de cabaret, explozivă și plină de viață precum Katy Perry, provocatoare precum Alexandra Stan, misterioasă precum Lykke Lee, și divă a muzicii R&B interpretând impecabil piese ale celebrelor Alicia Keys și Lauryn Hill.


Unele din cele mai dificile momente au fost atunci când a trebuit să evolueze ca și artiști masculini. Anda s-a descurcat însă lăudabil în postura de latino lover (Pepe), cântăreț de muzică populară (Ion Dolănescu), rapper (Alex Velea, Pitbull) sau rocker (Cristi Minculescu).

Artista mărturisește că experiența „Te cunosc de undeva” a fost pe cât de unică și spectaculoasă, pe atât de obositoare. “Repetițiile și filmările au avut loc aproape zilnic dis-de-dimineață, iar trezirea la primele ore pentru un artist care are concerte de cele mai multe ori noaptea târziu este o corvoadă. Disciplina este însă regula de bază pentru orice solist. Am dormit câteva ore pe noapte în toate aceste luni. A fost greu pentru că a doua zi trebuia să fiu fresh și să dau tot ce avea mai bun pe scenă, însă tot efortul a meritat. M-am simțit extraordinar alături de întreaga echipă. Am devenit cu toții ca o familie și îmi va fi dor de ei”, declară Anda Adam acum, odată ce sezonul „Te cunosc de undeva” a luat sfârșit.

Artista se pregătește de lansarea unui nou single, o nouă colaborare cu HaHaHa Production, ce vine după succesul fulminant de care se bucură și în prezent precedentul hit “AMO”.

1 din 14

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod