Vedete in prezentarile Lizei Panait

24 Octombrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Vedete in prezentarile Lizei Panait

La ceas aniversar, LIZA PANAIT a dedicat noua sa colectie, "SPLEND"OR" anilor de aur ai intregii civilizatii moderne, 1920-40.
20 de ani care au revolutionat intreaga lume. Asa cum cei 20 de ani de Casa Vili au marcat definitiv evolutia modei romanesti.

In seara aceasta, la World Trade Plaza, de la ora 19.30 veti fi martorii unui adevarat spectacol, cu moda si muzica de cea mai buna calitate si...multe surprize.

Va dezvalui doar una dintre ele: tinerele manechine ce vor defila vor avea prilejul sa "fure" meserie de la colegele lor din generatiile trecute ce au prezentat de-alungul celor 20 de ani de activitate Casa Vili by Liza Panait.

De mai multi ani insa, Casa Vili a ramas organizatoarea evenimentului, brandul tinutelor devenind simplu, LIZA PANAIT.

Cateva dintre miresele si manechinele celebre care au defilat pe podiumul LIZEI sunt: Laura Badea, Silvia Dumitrescu, Anca Turcasiu, Monica Petrica, Nicoleta Luciu, Dana Savuica, Monica Gabor, Oana Georgescu, Tania Budi, Geanina Corondan, Claudia, Maria Andrei, Alina Andrei, Simona Patruleasa, Iulia Fratila. 

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • geo bisca pe 8 Nov 2011, 16:07
    colectie

    foarte inspirata colectia ,felicitari!

    0
    0

  • MARIANA GEORGESCU pe 25 Oct 2011, 14:57
    prezentarea colectiei de gala

    SINCERE FELICITARI . A FOST SUPERB . TOTUL A FOST UN VIS , DE LA INCEPUT LA FINAL. VA DORESC DIN TOT SUFLETUL SA ANIVERSATI 50 DE ANI , PENTRU CA SUNTETI DEOSEBITA . Cu toata dragostea va sarut si abia astept sa imi achizitionez cateva dintre produse . Cu drag , Mariana Georgescu

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod