Valentina Pelinel poarta bumbac organic pentru o viata echilibrata!

Valentina Pelinel demonstreaza ca o femeie frumoasa poate arata superb si in bumbac organic, demontand astfel crezul celor care considera ca nu poti fi sexy sau interesanta decat in paiete sau dantela.
“Gustul femeilor din Romania in materie de haine s-a rafinat mult in ultima vreme. Nu se mai uita doar la croiala unei haine, la model, ci si la materialul din care este confectionat, la compozitie, la calitate. Imi plac lucrurile simple si de calitate. Si daca am de ales intre cele mai scumpe o suta haine din lume, eu o aleg pe cea mai simpla”, spune Valentina Pelinel care a realizat un pictorial in natura pentru Ramon Cotton, un brand abia lansat in Romania, care propune o colectie intreaga de haine din bumbac organic, unele dintre ele foarte indraznete.


De la topuri cu imprimeuri florale, la colanti in nuante de bej cald si ocru, pana la salopete si rochii cu croieli asimetrice, Valentina Pelinel a “imprimat” spiritul ei pozitiv colectiei de haine din bumbac organic.

“Cum sunt o fire pozitiva, atrag energie buna si eman energie pozitiva in jurul meu. Astfel ma fac placuta si viata e mai usoara. Am ales sa inlatur tot ce e negativ in jurul meu. Cand mi se intampla ceva neplacut, caut o motivatie si accept ca asa trebuia sa se intample, ca astfel evoluez, devin mai matura si mai puternica”
, a declarat Valentina Pelinel pentru o cunoscuta publicatie din Romania, unde a vorbit despre femeia la 35 de ani ajunsa in punctul in care trebuie sa isi regandeasca perspectiva asupra vietii.

Sportul, alimentatia sanatoasa, cultivarea spiritului si atentia pentru hainele pe care le poarta sunt cateva dintre preocuparile si principiile de viata ale Valentinei, de acceea vorbeste cu insufletire despre lucrurile in care crede cu adevarat.

“Bumbacul organic nu se decloreaza, nu se scamoseaza, nu face coate si genunchi.
Ma bucur ca cineva s-a gandit sa creeze rochii, salopete si sacouri, nu doar tricouri, dintr-un material atat de prietenos, precum este bumbacul organic. Ramon Cotton le-a creat intr-o gama larga de modele si culori, sa nu avem nici un motiv sa nu le purtam”!
 

Articolele vestimentare din bumbac organic Ramon Cotton sunt disponibile pe muragura.com.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod