Valentina Pelinel a renuntat la machiaj pe timp de vara! Iata ce tratament urmeaza incat nu mai are nevoie de fond de ten!

Valentina Pelinel se poate lauda cu un ten ca de bebelus, fara cosuri, puncte negre sau pete rosii. Multumita unui tratament revolutionar, urmat si de vedetele de la Hollywood, vedeta are pielea atat de curata si de hidratata incat a renuntat, cel putin pe timp de vara, la machiaj.
Valentina a inlocuit tratementele clasice de curatare si hidratare a tenului cu Hydrafacial, tratamentul profesional de la Noblezza. Modelul merge la clinica de infrumusetare saptamanal pentru a avea grija de tenul si de silueta ei.

Multumita tratamentului, Valentina nu mai are nevoie de machiaj, intrucat pielea ei este impecabila si luminoasa.

“Nici urma de pete rosii, de inflamatii sau timp de refacere ca in cazul tratamentului clasic de curatare. Dupa doar 30 de minute imi pot relua activitatile zilnice fara sa mai aplic make-up.
Nu imi place sa ma machiez si urasc senzatia de piele incarcata de fond de ten si fard. Mai ales pe timp de vara. Imi conturez buzele si in rest las pielea sa respire. Acest tratament imi curata porii in profunzime, iar fata mea arata perfect”, declara Valentina Pelinel.

Promovat la nivel mondial de Paris Hilton, HydraFacial, prezent in Romania la clinica Noblezza, curata, prin efect vacuum, tenul direct din derm, eliminand efectele negative ale machiajului excesiv si prevenind astfel incarcarea porilor si aparitia nedoritelor cosuri.

In plus, are o puternica actiune de regenerare a tenului.
Intr-o sedinta de doar 30 de minute se parcurg cinci etapele decisive pentru obtinerea unei piele sanatoase si vizibil intinerite: exfoliere, peeling cu acid salicilic, curatarea porilor, hidratare si regenerare celulara.

HydraFacial este singurul echipament de hidrodermoabraziune care combina simultan curatarea, exfolierea, extractia, hidratarea si protectia oferita de antioxidanti, rezultand o piele mai curata, mai frumoasa, fara disconfort si timp de recuperare.

Cu ajutorul aparatului HydraFacial se elimina liniile fine, porii mariti si congestionati, se trateaza tenul acneic, hiperpigmentatia si petele generate de inaintarea in varsta.

In plus, terapia LED Light de la HydraFacial imbunatateste fermitatea si elasticitatea pielii si ajuta la reducerea liniilor fine si a ridurilor, inlatura hiperpigmentarea si alte semne de imbatranire.

HydraFacial este destinata tuturor tipurilor de ten, oricarei varste, putand fi aplicat si copiilor. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod