Ultimul sezon din "Viata la Casa Alba"

Facebook Twitter Comenteaza
Ultimul sezon din

Este locul unde se face si se desface politica mondiala, cartierul general al intrigilor pentru putere, spatiul unde se iau decizii ce influenteaza intreaga planeta, iar in spatele acestora se afla unii dintre cei mai puternici oameni din lume, disputandu-si batalii politice, sau personale – toate acestea constituie "Viata la Casa Alba" ("The West Wing"), serialul al carui sezon final poate fi urmarit de telespectatorii Pro Cinema incepand din 1 septembrie 2008, de luni pana sambata, de la ora 19.00.

De doua ori castigator al premiului Globul de Aur, pe langa alte 18 nominalizari si de 26 de ori castigator al premiului Emmy, "Viata la Casa Alba" a sedus telespectatorii dezvaluind culisele politicii americane, dar a starnit si controverse egale cu renumele sau.


Cel de-al saptelea sezon din "Viata la Casa Alba", produs de John Wells (producator al serialului Spitalul de urgenta), prezinta finalul mandatului presedintelui Jed Bartlet (Martin Sheen) si debutul unei noi curse pentru putere in care candidatii sunt republicanul Arnold Vinick si democratul Matthew Santos. Insa in timp ce democratii si republicanii iti disputa calitatea de cel mai puternic om al planetei, presedintele in functie, Jed Bartlet, incearca sa rezolve o situatie de criza legata de scurgerea de informatii chiar din interiorul Casei Albe asupra unui program NASA ultrasecret.

Costurile pentru un singur episod din serial au fost in medie de doua milioane de dolari, insa in unele cazuri s-au ridicat pana la sase milioane, ceea ce-i asigura serialului "Viata la Casa Alba" primul loc in topul celor mai costisitoare seriale realizate vreodata.
Evenimentele istorice reale transpar in serial, astfel ca in sezonul al saptelea exista referiri la razboiul contra terorismului si pericolul pe care il reprezinta Al Qaeda, dar si aluzii la scandalul "Plamegate".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod