Ucigaşul Mihaelei Runceanu a plecat din ţară şi s-a făcut psiholog

Moartea Mihaelei Runceanu a şocat opinia publică în 1989

 

Mihaela Runceanu s-a născut pe 4 mai 1955, la Buzău. În perioada 1970-1974, Mihaela Runceanu a urmat cursurile Liceului de muzică şi arte plastice din Buzău, pe care l-a absolvit ca şef de promoţie. În 1974 a fost admisă la Conservatorul de muzică "Ciprian Porumbescu" şi a urmat, în paralel, cursurile Şcolii Populare de Artă din Bucureşti, clasa de canto.

În 1977 i s-a imprimat prima melodie, iar în 1978 a absolvit Conservatorul de muzică "Ciprian Porumbescu".

De-a lungul carierei sale a obţinut numeroase premii şi a fost profesoară de canto la Şcoala Populară de Artă din Bucureşti. A avut ca elevi unele dintre cele mai cunoscute nume ale muzicii uşoare româneşti: Silvia Dumitrescu, Marina Florea, Carmen Trandafir, Adrian Enache, Mădălina Manole, Nicola, Miki, notează Mediafax.

Printre cele mai cunoscute melodii ale sale se numără "E-adevărat iubirea mea", "Să crezi în dragostea mea", "De-ar fi să vii", "Să fim copii", "Haide spune!", "Cât aş fi vrut să te chem", "Eu nu te-am uitat", "Fericirea are chipul tău", "Dacă totuşi vei pleca" şi "Cântă iubirea".

Pe 1 noiembrie 2014 s-au împlinit 25 de ani de la uciderea Mihaelei Runceanu, o crimă care a zguduit întreaga ţară.
Mihaela Runceanu a fost omorîtă în garsoniera sa din Bucureşti, pe 1 noiembrie 1989, la 34 de ani, în plină ascensiune a carierei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod