Tudor Gheorghe, in turneu in Canada

6 Mai 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Tudor Gheorghe, in turneu in Canada

In perioada 29 mai - 1 iunie, Tudor Gheorghe va sustine un mini-turneu in Canada cu spectacolul "In cautarea dorului pierdut", concertele fiind dedicate romanilor stabiliti acolo.

Turneul va include orase precum Montreal, 29 mai, la Oscar Peterson Concert Hall, Kitchener, 30 mai, la The Gig Music Hall, Toronto, 31 mai, la The Carlu Concert Hall, Ottawa, 1 iunie, la The Chamber at Ben Franklin Ctr.

Pepino Popescu, managerul artistului, a declarat: "Maestrul este asteptat de mult timp in Canada, insa, pana in acest moment, nu am gasit timpul necesar pentru a onora aceasta cerere.
Acum insa, special pentru romanii de acolo, am intrerupt turneul 'Mahalaua Mon Amour' din Romania, urmand a-l continua la intoarcerea in tara".


Pana la plecarea in Canada, Tudor Gheorghe isi va continua turneul "Mahalaua Mon Amour", cu cele mai frumoase melodii din epoca de aur a lautariei. Artistul va reveni la Sala Palatului din Bucuresti in data de 17 mai, pentru a sustine cea de-a treia reprezentatie.

Pentru spectacolul din 17 mai, biletele pot fi cumparate de la Sala Palatului, Magazinul Muzica, Magazinul Unirea Shooping Center et.
2, sau online, prin www.vreaubilet.ro, www.blt.ro si www.bilete.ro.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod