Tudor Chirila are din nou voie sa cante. VAMA reia concertele

Dupa doua saptamani de pauza vocala si tratament zilnic, Tudor Chirila are din nou voie sa cante.
Dupa doua saptamani de pauza vocala si tratament zilnic, Tudor Chirila are din nou voie sa cante.

Pe 14 iulie Tudor Chirila a fost diagnosticat cu noduli pe corzile vocale. Medicii i-au interzis categoric sa cante, iar formatia VAMA a anulat toate concertele din acea perioada.

Perioada de recuperare s-a incheiat, iar Vama va relua seria concertelor programate pentru aceasta vara. Primul concert are loc pe 28 iulie la Brasov, in cadrul turneului Ursus Evolution.

„Sunt foarte fericit ca ma pot intoarce pe scena si as vrea sa multumesc medicului Dana Safta si echipei de la Spitalul Elias, cat si terapeutului de voce, doamna Gabriela Dutescu.
Fara ajutorul lor n-as fi putut fi prezent sambata pe scena la Brasov”,
a declarat Tudor Chirila

In luna august, Vama va canta in cadrul Festivalului Folk You din Vama Veche (4 august), in Mamaia-Navodari (10 august, Ursus Evolution) si in cadrul Festivalului Peninsula (25 august). Concertul din clubul Padrino din Suceava care trebuia sa aiba loc pe 20 iulie, a fost reprogramat pentru luna septembrie.


„Sunt momente in care invatam (pentru a cata oara) ce importanta e sanatatea pentru o viata fericita.
Ne trebuie atat de putin, dar realizam asta atat de rar intr-o lume care ne propune sa fim mereu pe fuga si sa concuram pentru ceva. Au fost doua saptamani de tacere in care m-am gandit la conditia omului sanatos si la conditia celor care uita adesea ca fericirea si linistea vin de la ceea ce ai. Suntem insa fabricati sa alergam...”
, a mai spus Tudor Chirila
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod