Trupa Praf In Ochi revine pe piata!

de Ileana Voicu Ghinea, 10 Noiembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Trupa Praf In Ochi revine pe piata!

Trupa Praf In Ochi pregateste o revenire fulminanta, iar single-ul pregatit pentru come back se intituleaza "Locul ei". In numai 3 zile de la postarea lui pe youtube a avut peste 7000 de view-uri din partea fanilor. "Este o piesa despre sentimente care cu greu se sting, care nu pot fi uitate, despre evenimente marcante, despre suferinta, despre iubire si multe alte trairi interioare. Prin acest single nu transmitem un mesaj, ci descriem stari in care multi dintre noi, oamenii, ne regasim", povesteste OD, vocalul trupei.


In momentul de fata Praf in Ochi este formata din doi dintre membrii vechi, Tibi (chitara) si OD(vocal), alaturi de care s-a alaturat Fanaka (chitara), formula in care cei trei spun ca vor ramane mult timp.

"Am reinfiintat proiectul pentru ca PIO reprezinta atat pentru mine cat si pentru Fanaka si Tibi pura pasiune, intoarcerea la radacini. Fanii trupei, cel putin cei ramasi, au fost interesati de noua piesa inca din momentul in care s-a dat oarecum vestea pe net ca PIO revine. Prin mesajele lor entuziste si interesul acordat ne-au ajutat sa nu avem temeri legate de come back-ul nostru", povesteste OD (nr.
Ionut Radu).
 
Noul single "Locul ei" este compus de OD (Ionut Radu) si Lazza (Lazar Cercel), fostul basist PIO (actual King Tzapu, basist in trupa Animal X), cel care a scris si versurile piesei.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod