Transformare de look spectaculoasa! Sophia s-a facut afro!

Sophia continua sa ne surprinda de la o zi la alta. Nonconformista artista a trecut, in doar o saptamana, prin trei transformari spectaculoase de look.
Mai intai, si-a vopsit chipul in alb, pentru coperta noului sau single, Ziduri, apoi s-a imbracat cu o inima intoarsa, si-a vopsit lacrimi de sange in coltul ochilor si s-a lasat zidita in direct intr-o emisiune TV, iar, in weekend, a vizitat un celebru salon pentru a adopta o coafura afro.

Un stil nu doar in voga in aceasta vara printre vedetele internationale, dar unul care i se potriveste-manusa artistei.

Sophia este, probabil, vedeta din Romania cu cele mai multe schimbari de look. De-a lungul timpului, cantareata a surpris nu doar prin tinutele sale extravagante, unice in showbiz-ul romanesc, dar si prin coafuri ce au respectat tendintele vremii: inspiratie retro, baby doll sau chiar punk.

Sophia a lansat recent “Ziduri”, una din putinele piese ale sale in lima romana.
Cu aceasta ocazie, artista a realizat o sedinta foto spectaculoasa si a pus in scena show-uri impresionante.

Din dorinta de a comunica faptul ca oamenii sunt prizonierii propriilor temeri si se lovesc de propriile idei preconcepute, Sophia apare pe coperta singlelului cu chipul acoperit de tencuiala alba, ca un zid, imbratisata de maini negre care simbolizeaza proprile angoase, bariere si neputinte ale sufletului. Una din acestea ajunge insa sa o sugrume, accentuand senzatia de anxietate.

„Fiecare mana poate simboliza cate o frica, un esec, o experienta  trista, durere, amaraciune, delir, pierderea omului drag, o temere si un stop pentru a merge mai departe si care te transforma intr-un suflet nefericit.
Mana care ajunge insa la suflet este cea care reuseste sa sparga zidul, e a celui care doreste cu adevarat accesul la sufletul sau autentic”
, declara Sophia.

Apoi, in cadrul emisiunilor la care a fost invitata sa cante, Sophia a aparut pe scena avand chipul acoperit de var sau a cantat zidita precum Ana lui Manole. Inconjurata de trei dansatori care urmau miscari de dans contemporan, Sophia a inceput sa se zbata si sa doboare caramida dupa caramida, reusind, spre finalul piesei, sa sparga zidul si sa apara in fata telespectatorilor purtand o vestimentatie cu totul speciala: un costum nude acoperit de o inima intoarsa.
Machiajul a fost la fel de special: solista a avut pictate sub ochi lacrimi de sange.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod