Clubul Rezidenţial Stejarii este gazda celei mai noi cafenele Brioche Dorée

Brioche Dorée, cunoscutul lanţ franţuzesc de cafenele, își continuă strategia de dezvoltare în România. Din această vară, cea mai nouă locaţie este găzduită de Clubul Rezidenţial Stejarii. Apreciată pentru ingeniozitatea cu care îmbină conceptul de stil parizian şi bucătăria urbană franceză, Brioche Dorée a înregistrat o evoluție impresionantă în cei 30 de ani de la deschiderea primei cafenele în Brest, Franţa.
Noua cafenea Brioche Dorée pune la dispoziţia rezidenţilor din Stejarii un sortiment complet de preparate franţuzeşti, de la gustările şi cafeaua de dimineaţă, la sandwich-urile de la prânz şi prăjiturile de după-amiază. Cafeneaua oferă o gamă extinsă de produse ce pot fi servite la pachet, disponibile la comandă sau savurate pe terasa primitoare din cadrul complexului.

Cafeneaua Brioche Dorée este situată la intrarea principală în cadrul Clubului Rezidenţial Stejarii şi este deschisă în fiecare zi, de luni până vineri, de la 8:00 la 22:00, iar sâmbăta şi duminica de la 9:00 la 22:00.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod