Traieste aventura alaturi de Magicianul Marian Ralea!

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu, începând cu anul 2001, a oferit micilor spectatori de Teatru , dar şi celor mai mari care şi-au păstrat încă sufletul de copil, secţiunea numită « Teatrul si Lumea Copilariei ». Au urmat 11 evenimente la inceput de vara care au reuşit să însufleţească Parcul Sub Arini conferindu-i statutul magic de tărâm al poveştilor.
Aflat la  a douăsprezecea participare, Magicianul MARIAN RÂLEA, alaturi de trupa  Teatrul Vostru, şi de masternazii Departamentului de Artă Teatrală  al Universităţii «Lucian Blaga » v-au pregătit în acest an, marea surpriză  “COMOARA DIN PARCUL SUB ARINI”.  

Vor fi două zile de poveste  8 IUNIE –9 IUNIE, în care dumneavoastră dragi copii veţi porni în AVENTURA CUNOAŞTERII. Nu vor lipsi obstacolele dar pentru voi cei mici si  voinici, va fi doar un  Joc de’a Teatrul.
 
Mare atenţie ! În calea vostră vor apărea personaje Bune, dar şi personaje Rele.  De acestea veţi putea trece doar antrenându-vă inteligenţa şi curajul. Aventura Teatrală se va termina atunci când veţi descoperi “ COMOARA DIN PARC.”

Dragi Prieteni vă asteptăm în Parcul Sub Arini din Sibiu pe 8 iunie şi 9 iunie de la ora 11 sa decoperim COMOARA DIN PARC. A 20 a editie a FESTIVALULUI INTERNAŢIONAL DE TEATRU vă invită să pătrundeţi în   „AVENTURA  TEATRALĂ”, spectacol realizat de Teatrul Naţional pentru Copii împreună cu Fundaţia Abracadabra  integrat în secţiunea „TEATRUL şi LUMEA COPILĂRIEI”.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod