Cognac Club Rémy Martin a prezentat Rémy Martin VSOP Mature Cask Finish

Rémy Martin, Howard Johnson Grand Plaza Hotel Bucureşti şi Brands International au organizat, pe 30 mai a.c., o nouă întâlnire Cognac Club Rémy Martin, primul Cognac Club din România special creat pentru pasionaţii de cognac. Pe parcursul serii de 30 mai, membrii Cognac Club Rémy Martin prezenţi au descoperit, alături de Laurenţiu Achim, Somelierul oficial al Clubului, gustul deosebit conferit de intensitatea aromelor fructate, echilibrul, robusteţea şi textura mătăsoasă a coniacului Rémy Martin VSOP MCF ( Very Old Pale Mature Cask Finish).
Rémy Martin VSOP MCF ( Very Old Pale Mature Cask Finish) face parte din portofoliul familiei de băuturi Rémy Martin. Savoarea sa deosebită şi culoarea aurie se datorează maturării eaux-de-vie-ului, timp de un an, în butoaie de stejar vechi de peste 20 de ani. Aceste butoaie îmbogățesc gama de arome şi permit coniacului să respire mai bine şi să contureze un profil floral diferit. De aici şi denumirea Mature Cask Finish, dar şi caracteristicile aparte ale Rémy Martin VSOP MCF, care se evidenţiază prin notele fructate de piersică şi caisă, arome florale de violete, trandafiri şi vanilie.
 
Cognacul a putut fi servit şi la -18C din Rémy iceBOXX, un dispozitiv revoluționar, special conceput pentru a menține temperatura cognacului la -18˚C.
Singurul loc din Bucureşti în care pasionaţii de cognac pot trăi o experienţă inedită simțind cu adevărat intensitatea aromelor Rémy Martin servit din Rémy iceBOXX este Centro Bar din Howard Johnson Grand Plaza Hotel. Ca de fiecare dată, Executive Chef Henrik Sebok C.M.C. a fost alături de iubitorii de coniac, pregătind un meniu special. Cei prezenţi la întâlnirea Cognac Club Rémy Martin au avut posibilitatea să descopere moduri de degustare şi asocieri potrivite de meniu.
 
Degustarea a fost completată de cigarurile Jose L. Piedra şi Petit Corona, oferite de Brands International. Cigarurile Jose L. Piedra sunt speciale deoarece se produc din tutun crescut exclusiv în regiunea Vuelta Arriba şi dezvăluie o aromă florală, dulce şi elegantă, cu note ierboase specifice frunzelor din regiunea Vuelta Abajo.
Cigarurile, indiferent de mărimea lor, sunt realizate de mână - "totalmente a mano"- ceea ce le sporeşte şi mai mult parfumul şi intensitatea. Petit Corona este un cigar de mărime medie, echilibrat şi robust cu arome de pământ şi flori cubaneze. 
 
Participanţii la Cognac Club Rémy Martin s-au delectat şi cu variatele sortimente de cafea din gama Nespresso. Din diversitatea oferită, fiecare a putut opta pentru aroma preferată în funcţie de mărimea ceştii sau de intensitatea cafelei, ceea ce a făcut alegerea mult mai uşoară şi mai plăcută. De asemenea, invitaţii au putut să admire colecţia S.T. Dupont care include accesorii seducătoare de voiaj şi articole pentru fumători.
 
În ultima joi a fiecărei luni, exceptând lunile ianuarie, iulie, august şi septembrie, Cognac Club Rémy Martin organizează întâlniri prin care oferă tuturor participanţilor posibilitatea de a se alătura lumii exclusiviste a Cognac Club Rémy Martin.
Astfel, accesul la întâlnirile Cognac Club se face pe baza unui card de membru sau a unui voucher de intrare. Pentru mai multe detalii accesaţi www.cognacclub.ro/produse.  O parte din taxa de membru Cognac Club Rémy Martin este donată către fundaţia „Noi Orizonturi – Familia". Aceasta este o asociaţie nonprofit din România, al cărei scop este îmbunătăţirea calităţii vieţii membrilor comunităţii.
 
Cognac Club Rémy Martin este locul potrivit pentru toţi cei care îşi doresc o experienţă inedită în lumea cognacului, să savureze un meniu preparat în ton cu cognacul oferit spre degustare, să descopere un trabuc care să evidenţieze aroma acestei băuturi şi, nu în ultimul rând, o modalitate de socializare extrem de plăcută.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod