Toni Braxton îşi va lansa autobiografia

Cântăreaţa, distinsă cu mai multe premii Grammy, a semnat un contract cu editura HarperCollins pentru scrierea unei cărţi autobiografice, intitulată "Unbreak My Heart", după single-ul cel mai cunoscut al artistei.
În volumul autobiografic, Toni Braxton va oferi detalii despre succesele sale muzicale, dar şi despre boala autoimună lupus de care suferă şi despre dificultăţile pe care le înfruntă în creşterea unui copil autist, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenţia Mediafax.

Cartea va fi lansată în librăriile din Statele Unite pe 20 mai.

Cântăreaţa şi compozitoarea R&B Toni Braxton, născută în 1967, a câştigat, de-a lungul carierei, şase premii Grammy, şapte premii American Music şi nouă distincţii Billboard Music şi a vândut peste 66 de milioane de discuri în toată lumea.

În 1993, albumul de debut, care poartă numele artistei, a ajuns pe primul loc în Billboard 200, cu hiturile "Love Shoulda Brought You Home", "Another Sad Love Song", "Breathe Again" şi "You Mean the World to Me".
Un alt succes răsunător a fost şi al doilea album de studio, "Secrets", lansat în 1996, care include hiturile "You're Makin' Me High" şi "Unbreak My Heart". Pe 18 septembrie 2011, Toni Braxton a primit o stea pe Music Hall of Fame din Macon, statul Georgia, care a întrerupt acest gen de evenimente în acelaşi an.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod