Taxi, Sarmalele Reci si Cortez canta la Hard Rock Cafe!

Nu pierde o seara ca-ntre prieteni, pe ritmuri de pop-rock, cu versuri inteligente si ironie fina, in interpretarea uneia dintre cele mai apreciate trupe romanesti ale zilelor noastre!
JOI, 17 MAI, ORA 21.00 – CONCERT TAXI
Nu pierde o seara ca-ntre prieteni, pe ritmuri de pop-rock, cu versuri inteligente si ironie fina, in interpretarea uneia dintre cele mai apreciate trupe romanesti ale zilelor noastre! Dan Teodorescu si colegii sai revin la Hard Rock Cafe pentru un concert live, plin de inspiratie si umor. Cu o serie de piese noi, printre care „Non Stop” sau „Cele doua cuvinte”, dar si cu hiturile pe care le stie o tara intreaga - „Mi-e dor si doare”, „Stelele care cad” sau „Trag un claxon”, trupa Taxi va promite o calatorie frumoasa, cu destinatia distractie!
Biletele la concert sunt disponibile pe www.rezervariclub.ro la pretul de 50 de lei si la Hard Rock Cafe la pretul de 60 lei.


VINERI, 18 MAI, ORA 21.00 – CONCERT SARMALELE RECI
Vineri, 18 mai, trupa Sarmalele Reci va susține la Hard Rock Cafe concertul de lansare al albumului „Haos.ro”. Zoltan Andras, Emil Viciu, Gabi Drăgan, Mircea Horvath și Vlady Săteanu au pregătit un concert care ii va bucura pe toți fanii trupei si iubitori ai rock-ului de calitate.  
Albumul este un produs tipic Sarmalele Reci, conținând zece cântece în stilul caracteristic, pe versurile lui Florin Dumitrescu. „Haos.ro” e o stare de spirit, din păcate e starea României de azi.
Așa cum s-au definit de la început – „mai puțin comode… mai puțin conformiste… cam deranjante… deci reci” - , Sarmalele continuă să-si expuna punctele de vedere pe ritmuri pline de energie atunci când abordează cu dezinvoltură chestiuni care privesc societatea actuală sau cu note lirice, atunci când subiectul abordat se referă la trăiri intime.
Biletele s-au pus în vânzare la Hard Rock Cafe si in rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești, online pe www.eventim.ro).
Pretul unui bilet este de 50 lei (in fata scenei, includ albumul trupei) si 30 lei (in restul salii).
 
SAMBATA, 19 MAI, ORA 22.30 - CONCERT CORTEZ
Vino la Hard Rock Cafe sambata seara si bucura-te alaturi de prietenii tai de o seara de coveruri in stil CORTEZ! Ioan Oprea Cortez (voce), Peter Sarosi (clape), Laszlo-Orth Hunor (chitara), Florin ’Pefi’ Pop  (tobe) si Mircea ’Burete’ Preda iti readuc pe scena atmosfera de neuitat a concertelor Metallica, Red Hot Chilli Peppers, Elvis Presley, U2 sau The Beatles.
Vino alaturi de noi si pregateste-te de intrarea in sezonul estival pe ritmuri de pop, rock si rock’n’roll!
Pretul unui bilet la concert este de 25 de lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod