Mattyas, deprimat de ziua lui de naștere: „M-aș închide în casă!

Cântărețul român care a cucerit Grecia, acolo unde este supranumit Sakis Rouvas de România, își sărbătorește astăzi ziua de naștere.

Cântărețul român care a cucerit Grecia, acolo unde este supranumit Sakis Rouvas de România, își sărbătorește astăzi ziua de naștere.

Dacă alți artiști aleg să dea petreceri grandioase alături de prieteni, Mattyas nu se află azi în apele sale. El spune că dacă nu ar fi fost nevoit să plece la concerte și la întâlniri în scop de afacere, ar fi stat închis în casă. „Eu încă mă alint, mă prostesc, în sine mea mă simt un copil. Nu pot să mă iau în serios, iar trecerea unui alt an, înseamnă un prilej de meditație asupra responsabilităților și a maturizării. Dacă nu aș fi avut azi foarte multă treabă, m-aș fi închis în casă și aș fi sărbătorit singur cu o sticlă de șampanie!”, spune Mattyas.

În week-endul care a trecut, solistul a avut spectacole la Bârlad, Medgidia , Râmnicu Sărat și a fost luat prin surprindere de către fanii săi, care i-au cântat „La mulți ani!” și i-au făcut câteva daruri: jucării din pluș. Totuși, cel mai frumos cadou pe care l-a primit vreodată, a fost un acordeon și o chitară, din partea unchiului său. “Aveam vreo 5-6 ani. El a văzut prima oară că am talent muzical și totodată el mi-a deschis apetitul pentru muzică. Probabil că datorită acelui acordeon am decis să urmez liceul de muzică, Dinu Lipatti.”

Mattyas își amintește cum la aniversarea a 11 ani, a căzut din copac și și-a fracturat piciorul. “La 11 ani, părinții au vrut să îmi sărbătorească ziua de naștere acasă. Cu o zi înainte de petrecere, am fost însă, la furat de cireșe cu un prieten. Am fost surprinși de proprietarul cireșului, am sărit din pom și mi-am fracturat piciorul. Până la urmă, mi-am sărbătorit ziua cu piciorul la orizontală, alături de prietenii care au venit să-mi dea autografe pe ghips.”

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod