Sylvia se teme pentru viata ei. Si-a anulat vacanta de frica violentelor din Egipt!

Sylvia si-a anulat vacanta in Egipt pe care o programase inca de la inceputul acestui an din cauza situatiei delicate cu care se confrunta tara nord-africana. Artista urma sa isi petreaca la inceputul lunii septembrie o saptamana in care sa viziteze piramidele si Sfinxul si sa se relaxeze intr-un resort de la malul Marii Rosii.
"Cand am vazut la televizor ce se intampla in Egipt, am hotarat sa anulez vacanta. Am pierdut banii de cazare si o parte din cei de avion, in total 1000 de euro pentru ca am ales pachete nerambursabile. Imi pare rau ca trebuie sa-mi schimb planurile, pentru ca imi doream tare mult sa ajung la Piramide si in Valea Regilor printr-o croaziera pe Nil", declara Sylvia.

In consecinta, artista planuieste acum sa-si petreaca vacanta in Romania, la munte, avand in vedere ca toata vara si-o petrece pe litoral.

"Daca nu a fost sa fie Egipt am zis ca o sa incercam zona montana din Romania.
Va fi ca o gura de aer proaspat pentru mine, tinand cont ca aproape intreaga vara am petrecut-o la mare, pe litoral. Poate e mai bine asa. Aerul rece de la munte ne va reincarca bateriile cu siguranta", marturiseste Sylvia.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod