Super producția Avenida Brasil vine Acasă din 14 decembrie!

Acasă aduce începând din 14 decembrie super producția braziliană, Avenida Brasil. Dinamic și plin de suspans, serialul a cucerit în numai câțiva ani milioane de persoane și a avut recorduri de audiență în țări de pe mai multe continente, obținând 41 de premii importante.

Povestea scrisă de Joao Emanuel Carneori aduce împreună actori care au dat viață unor personaje ce au rămas în mintea telespectatorilor, cum ar fi Debora Falabella (Clona), Murilo Benicio (Clona), Cauã Reymond (The Enchanted Tale), Isis Valverde (A Love Story – India) și mulți alții.

Discretă și misterioasă, Nina (Debora Falabella) este o tânără care luptă pentru țelurile ei. Pentru ea, scopul scuză mijloacele dacă obiectivul este nobil. Aceasta ascunde și o parte întunecată a personalității ei, deoarece nu poate depăși traumele trecutului.

Moartea tatălui său, Genesio (Tony Ramos) și suferința pe care a îndurat-o din cauza mamei sale vitrege, Carminha (Adriana Esteves) o transformă pe Nina treptat într-o femeie obsedată de dreptate. Din cauza tuturor problemelor pe care le-a avut de-a lungul timpului, ea ezită să-și trăiască povestea de dragoste alături de Jorginho (Cauã Reymond) și se focusează doar pe planul de a se răzbuna pe Carminha și Max (Marcello Novaes), partenerul de viață al mamei sale vitrege.

„Personajul meu este o fetiță care este părăsită și care a suferit mult în copilărie.

Țin mult la acest personaj, deși nu este ușor. Întotdeauna sunt foarte multe provocări, dar încercăm să le depășim cu siguranță și încredere. Pentru mine este foarte emoționant.”, a spus Debora Falabella despre personajul pe care îl interpretează în Avenida Brasil.

Din 14 decembrie, de luni până vineri, de la ora 20:00 la 22:00, românii vor fi alături de povestea Ninei, care luptă să-și recapete viața pe care mama ei vitregă, Carminha, i-a furat-o pe când era copil.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod