STUDY4CAREER – “Clădim o carieră de succes pentru fiecare”

4CAREER sărbătoreşte trei ani de activitate în consiliere şi orientare în carieră. Vom sărbători acești trei ani plin de provocari profesionale tot prin organizarea unui eveniment sub deviza “CAREER MOTIVATION - Motivația te pune în mișcare!”.
Vin să sărbătorească alături de 4CAREER, dar şi să ne împărtăşească din experienţele lor, la fel ca și anul trecut, oameni de valoare ce pot fi modele de urmat în dezvoltarea unei cariere profesionale. Invitaţii vor vorbi despre motivaţia în carieră, împărtăşind modul în care au reuşit să se automotiveze pentru atingerea performanţei şi modul în care vă puteţi menţine motivaţia pentru a ajunge acolo unde vă doriţi.

Viețile celor care au succes sunt pline de indicii de care ne putem folosi astfel încât și noi să învingem la rândul nostru.
Dacă vei cunoaște viețile celor pe care îi admiri, vei vedea ce anume este important să faci în viață, fiindca succesul lasă în urma lui niste indicii! Indicii valoroase!  Sumele strânse se vor folosi în cadrul proiectului STUDY4CAREER – “Clădim o carieră de succes pentru fiecare”. Proiectul reprezintă un program dedicat dezvoltării carierei și alegerii corecte a domeniului profesional pentru tinerii ce urmează să-și decidă drumul profesional, fie că este vorba de un liceu pentru elevii de gimnaziu, fie că este vorba de o universitate pentru elevii de liceu.


Evenimentul va avea loc în data de 24 iunie 2014, începând cu ora 18.45, la Marshal Garden Hotel.
Intrarea la eveniment va fi în limita locurilor disponibile, fiind necesară înscrierea pe pagina oficială a evenimentului http://4career.ro/Menu-principal/career-motivation-bucuresti-2014.html.  La finalul evenimentului se va organiza o tombolă, câştigătorii vor fi traşi la sorţi și vor câștiga produse sau servicii din partea partenerilor 4CAREER. Detalii suplimentare și înscriere pe www.4career.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod