Strada se schimba

La Strada, prima colectie de inghetata prêt-a-porter, i-a provocat pe designerii romani sa transforme strada intr-un spatiu de fashion. Culorile, formele si neconventionalul au fost elementele cu care La Strada i-a inspirat pe designeri sa dea nastere primei colectii colaborative de street fashion din Romania.
Pentru prima data, 8 designeri romani au transformat mersul in plimbare, privitul in admiratie, iar strada intr-un podium. Colectia colaborativa de street fashion a fost prezentata aseara, 30 mai, intr-un mod inedit, direct in strada, in Piata Universitatii, cu ajutorul unei proiectii 3D unica in Romania. 

Cele 25 de tinute ale designerilor au fost momentul central al serii captand atentia invitatilor, devenind astfel o seara iconica in street fashion-ul romanesc.

Evenimentul s-a bucurat de prezenta unor vedete si personalitati mondene precum: Andreea Esca si Alexandre Eram, Camelia Sucu, Amalia Nastase, Cristina Stanciulescu, Diana si Dan Sucu, Domnica Margescu, Dan Minulescu, Dalia Pusca; cat si a celor 8 designeri, creatorii colectiei colaborative La Strada: Maria Marinescu, Andra Andreescu, Cristian Samfira, Razvan Firea, Madalina Dorobantu, Andreea Tincu, Corina Vladescu si Mirela Fraser.

Culorile, formele, oamenii si diversitatea sunt ingredientele prin care brandul de inghetata a schimbat strada.
 Motivul a fost si va ramane unul singur: Strada trebuie sa fie croita pe gustul oamenilor, adaptata pentru fiecare stil, atitudine si personalitate in parte.

La Strada a creat prima colectie de inghetata inspirata de fascinanta si sofisticata lume a modei. De la designul clasic-modern al ambalajului si texturile catifelate, pana la aromele atent alese si gustul fin, delicios, inghetata vorbeste connaisseur-ilor in materie de stil, indiferent de tendinte sau sezon.
Cu o colectie impresionanta de arome prêt-a-porter, paleta de gusturi La Strada reuseste sa fascineze prin diversitate si inspiratie: sorbeturile racoritoare de fructe si inghetatele savuroase vor satisface chiar si cele mai pretentioase simturi. 


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod