Ștefan Bănică, Horia Brenciu, Andreea Esca și Andreea Raicu, premiați la Celebrity Awards 2014

Cea de-a treia ediție a Celebrity Awards, premii acordate de Aristocrat Events Hall și Story, în parteneriat cu ADPM PR, a avut loc aseară în prezența a peste 300 de invitați. Cele mai de succes vedete din showbiz s-au întrecut în ținute elegante și au participat la o gală de premiere de excepție ce a celebrat eleganța, profesionalismul și rafinamentul.
Prințesa Marina Sturdza, Ștefan Bănică, Lavinia Pârva, Horia Brenciu, Andreea Esca, Andra și Cătălin Măruță, Iulia Vântur, Andreea Raicu, Stephan Pelger, Carmen Negoiță, Sophia, Ellie White, Alexandru Ciucu, Anna Lesko, Pepe și Raluca Pascu, Alina Pușcas, Amalia Enache, Oana Sârbu, Oana Roman, Mihai Albu, Iulia Albu, Sonia Argint Ionescu, Andreea Runceanu și Bianca Gavrilescu (Amadeus), Ilinca Vandici, Anca Serea, Adrian Sînă, Nicole Cherry, Sylvia, Gabriela Cristea și Tavi Clonda, Albertina Ionescu, Geanina Ilieș, Sabina Iosub, Matteo, Ileana Badiu, Cristina Cioran, Paula Chirilă, Andrei Aradits, Bogdan Vlădău, Xenti Runceanu, Maria Radu, Adina Halas, Red Blonde, Zoli Toth, Dan Cruceru, Doinița Oancea, Florin Grozea au asistat la ceremonia organizată la Aristocrat Events Garden, salutând și aplaudând în semn de fairplay câștigătorii, dincolo de orice concurență directă sau indirectă din viața profesională.

Ceremonia a fost prezentată de actorii de stand-up comedy Rozana Radu și Radu Ciobănașu, aceștia invitând pe scenă, după discursul lui Alexandru Pintilie (Managing Partner Aristocrat Events Hall) și al Mihaelei Călinoiu (redactor șef Story) atât vedetele care au anunțat nominalizații, cât și câștigătorii.

1.    Cel mai bun designer

Nominalizați: Stephan Pelger, Maria Lucia Hohan, Rhea Costa, Andreea Bădală, Deea Buzdugan, Mihai Albu

Înmânează trofeul: Andreea Raicu

Câștigător: Stephan Pelger. Designerul, deja la al doilea premiu Celebrity Awards, a subliniat că bucuria primirii trofeului este cu atât mai mare cu cât anul acesta a celebrat 10 ani de activitate în industria modei.

2.    Vedeta cu cele mai incitante povești de presă

Nominalizați: Anna Lesko, Andreea Marin, Teo Trandafir, Alexandra Stan, Mădălina Ghenea, Antonia, Iulia Vântur

Înmânează trofeul: Cătălin Măruță

Câștigător: Anna Lesko.
Artista a afișat o siluetă de excepție, la o lună și jumătate după ce a născut, și le-a recomandat femeilor prezente la eveniment să facă copii cât mai mulți și cât mai repede pentru că, în viziunea sa, este cea mai frumoasă experiență a vieții.

3.    Cel mai charismatic cuplu de prezentatori

Nominalizați: Smiley și Pavel Bartoș, Răzvan Simion și Dani Oțil, Cosmin Seleși și Alina Pușcaș, Cătălin Dezbrăcatu și Mihai Găinușă, Mădălin Ionescu și Adelina Pestrițu, Cristina Cioran și Paula Chirilă

Înmânează trofeul: Maria Radu

Câștigători: Smiley și Pavel Bartoș. Cei doi nu au putut fi prezenți la eveniment, trofeul fiind ridicat de un specialist în PR de la Pro TV.

4.    Cel mai popular cuplu din showbiz

Nominalizați: Andra și Cătălin Măruță, Andreea Marin și Tuncay Ozturk, Adela Popescu și Radu Vâlcan, Andreea Esca și Alexandre Eram, Malvina Cervenschi și Dorian Boguță, Anca Serea și Adrian Sînă, Alexandru Ciucu și Alina Sorescu

Înmânează trofeul: Pepe și Alexandru Pintilie (Aristocrat Events Hall)

Câștigători: Andra și Cătălin Măruță. Prezentatorul de la Pro TV a ținut să specifice că va reveni în curând în acea locație pentru a lua parte la nunta finilor lor, Pepe și Raluca Pascu, dar și a celorlalte evenimente speciale la care va fi invitat, printre care și nunta lui Connect-R și botezul fiicei acestuia.

5.    Premiul special pentru cele mai de impact campanii umanitare i-a fost acordat Prințesei Marina Sturdza și a fost înmânat de Amalia Enache. În aplauzele audienței, câștigătoarea a subliniat importanța promovării valorilor pozitive în societatea românească și a solidarității tuturor pentru construirea unui viitor bun pentru România.
 

6.    Transferul anului

Nominalizați: Horia Brenciu, Horia Vârlan, Serviciul Român de Comedie, Mihai Bendeac, Emil Hurezeanu

Înmânează trofeul: Alina Pușcas

Câștigător: Horia Brenciu.
Artistul a menționat că nu reprezintă singurul transfer important de pe piața media din ultima perioadă, amintind importanța altor două, precum a celor de la Serviciul Român de Comedie și a lui Ștefan Bănică, și a asigurat audiența că va urmări un X Factor spectaculos în toamnă, concurs unde va juca rolul de jurat.

7.    Vedeta cu cel mai spectaculos look

Nominalizați: Sophia, Corina, Giulia Anghelescu, Iulia Albu, Anda Adam, Ruby

Înmânează trofeul: Sonia Argint Ionescu

Câștigător: Sophia. Artista a urcat pe scenă purtând o ținută elegantă, din franjuri negre și o pălărie extravagantă, în tonul aparițiilor vestimentare spectaculoase din ultima perioadă ce au inclus-o în categoria celor mai elegante dar și nonconformiste vedete.

8.    Cel mai bun show live

Nominalizați: Horia Brenciu, Ștefan Bănică, Vunk, Loredana, Zdob și Zdub, Smiley, Pepe, Inna

Înmânează trofeul: Nicole Cherry

Câștigător: Horia Brenciu. Artistul a specificat că este bucuros că, pentru prima dată în carieră, câștigă două premii la o ceremonie atât de importantă și s-a arătat măgulit de faptul că a fost inclus într-o categorie alături de artiști atât de iubiți și de talentați.

Sophia a oferit, în scurta pauză de 10 minute, un recital spectaculos. A urcat pe scenă desculță, purtând pe față o mască din grilaj, însoțită de trei dansatori profesioniști, și a interpretat noua piesă, „Ziduri”, și hitul său, „My Love”, atrăgând aplauze de susținere din partea celor peste 300 de invitați.

9.    Cea de-a doua parte a galei Celebrity Awards a debutat cu acordarea Premiului Special pentru promovarea unui stil de viață sănătos.
Andreea Raicu a primit acest trofeu din mâinile actorului Andrei Aradits. Acesta din urmă a menționat că a jucat alături de vedetă într-un serial de televiziune, în urmă cu mulți ani, și că este încântat să o reîntâlnească.

 

10.  Cea mai charismatică vedetă masculină

Nominalizați: Ștefan Bănică, Radu Vâlcan, Cornel Ilie, Vladimir Drăghia, Alex Dima, Smiley

Înmânează trofeul: Mihaela Călinoiu

Câștigător: Ștefan Bănică. Artistul a declarat că meritul premiului îi aparține familiei sale care i-a dăruit genetic această calitate și a precizat că i-ar oferi jumătate din trofeul primit „Micuțului Will”, lui Willmark, fostul său coleg de la „Dansez pentru tine”, pe care personal îl consideră și mai charismatic.

11.  Cea mai sexy vedetă feminină

Nominalizați: Iulia Vântur, Catrinel Menghia, Laura Cosoi, Antonia, Anna Lesko, Ana Ularu, Raluca Lăzăruț, Inna

Înmânează trofeul: Adrian Sînă

Câștigător: Iulia Vântur. Prezentatoarea Pro TV, devenită celebră și ca actriță la Bollywood, a specificat cât de uimită este de faptul că a ajuns să câștige premii la această categorie acum, după 30 de ani, fapt ce nu s-a întâmplat în anii precedenți.

12.  Cea mai stilată vedetă feminină

Nominalizați: Andreea Berecleanu, Andreea Raicu, Laura Cosoi, Ana Ularu, Catrinel Menghia, Simona Pătruleasa, Andreea Esca

Înmânează trofeul: Mihai Albu

Câștigător: Andreea Berecleanu. Prezentatoarea de știri nu a ajuns la eveniment, trofeul fiind ridicat de Mihai Albu.

13.  Cea mai stilată vedetă masculină

Nominalizați: Mihai Petre, Smiley, Adrian Sînă, Petre Fumuru, Ștefan Bănică, Marius Moga, Răzvan Lucescu

Înmânează trofeul: Iulia Vântur

Câștigător: Mihai Petre.
Juratul de la „Românii au talent” nu a putut fi prezent la eveniment, colega lui de la „Dansez pentru tine”, Iulia Vântur, ridicându-i premiul.

14.  Premiul special pentru întreaga carieră a fost câștigat de Andreea Esca și a fost înmânat de Zoli Toth. Vedeta Pro Tv a subliniat că se află încă la jumătatea carierei sale și că vom fi martorii multor proiecte de acum înainte.

15.  Premiul special „Cel mai complex artist” i-a revenit lui Ștefan Bănică și a fost înmânat de fosta lui colegă din „Liceenii”, Oana Sârbu. Artistul a glumit spunând că nu s-a gândit vreodată că este în același timp și charismatic și complex și i-a invitat pe cei prezenți la eveniment să îl susțină în toamnă când, pentru prima dată în carieră, va apărea în ipostaza de jurat la X Factor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod