Sophia, ceruta in casatorie la Paris! Iata cum arata inelul cu diamante gri

Sophia, artista premiata cu trofeul Celebrity Awards ca fiind “vedeta cu cel mai spectaculos look din Romania”, a trait emotii intense in timpul vacantei petrecute la Paris. Iubitul ei, Victor, a cerut-o in casatorie, nunta urmand a avea loc anul viitor. Momentul romantic a avut loc in incinta unuia din localurile-emblema ale Parisului, Moulin Rouge.
Scopul initial al vacantei l-a reprezentat petrecerea zilei de nastere a artistei in orasul ei preferat. In capitala Frantei, Sophia si Victor au luat la pas strazile incarcate de istorie si de romantism, vizitand muzeele Luvru, Pompidou  si d’Orsay, plimbandu-se prin superbele parcuri Luxembourg, Tuileries si Champ de Mars, vechiul si noul Paris, ajungand pana in cartierul cu aspect futurist La Defence.

Unul din momentele cheie ale vacantei l-a reprezentat cina pe care au luat-o la Moulin Rouge.
Acolo, Victor a surprins-o punand in paharul ei de sampanie un inel vintage din aur alb cu diamante gri montate in aur roz. Apoi, i-a asezat bijuteria pe deget si a cerut-o in casatorie, primind pe loc raspunsul afirmativ.

„Vacanta a avut scopul unic de a petrece zile de neuitat doar alaturi de barbatul pe care il iubesc in orasul pe care il ador. Ne-am plimbat mult, am luat pas cu pas fiecare coltisor special din Paris, am rezonat cu vibratia speciala a orasului”, declara Sophia.

Nonconformista si speciala ca deobicei in privinta look-ulu sau, Sophia a purtat pe strazile Parisului vestimentatii care au atras atentia celor din jur.
Chiar si a unui jurnalist de la Elle Japonia, care a fotografiat-o si i-a cerut permisiunea de a o include intr-un articol despre moda strazii ce va fi publicat in celebra revista.

Sophia este una din cele mai nonconformiste artiste din Romania, adoptand un stil muzical de calitate, potrivit pietei internationale. Dupa opt ani in care a lansat piese cu puternice influente ale muzicii electornice specifice anilor ‘80, artista a lansat la inceputul verii o noua piesa, “Ziduri”, una din putinele in limba romana din cariera sa, si care a fost deja ascultata de peste 100.000 de oameni pe Youtube.

Cu aceasta ocazie, artista a realizat o sedinta foto spectaculoasa si a pus in scena show-uri impresionante.

Din dorinta de a comunica faptul ca oamenii sunt prizonierii propriilor temeri si se lovesc de propriile idei preconcepute, Sophia apare pe coperta single-ului cu chipul acoperit de tencuiala alba, ca un zid, imbratisata de maini negre care simbolizeaza proprile angoase, bariere si neputinte ale sufletului.

In show-urile puse in scena la TV, Sophia  a aparut cu fata acoperita de var, cu o masca de sarma pe chip sau cantand in timp ce era zidita precum Ana lui Manole.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod