Sophia a plecat la Moldovita cu ochelari de Lady Gaga

Nonconformista artista Sophia este mereu surprinzatoare in ceea ce priveste vestimentatiile pe care le adopta atat pe scena, cat si in viata de zi cu zi. Poarta haine unicat si accesorii impresionante ce au transformat-o intr-una din cele mai excentrice vedete de la noi.
Cantareata se afla zilele acestea in vacanta in judetul Suceava, mai exact la Moldovita. Chiar si intr-o zona atat de rurala, artista nu isi abandoneaza obiceiul de a fi diferita si ii surprinde pe localnici purtand o pereche de ochelari Linda Farrow, brand preferat de marile vedete de la Hollywood, printre care si Lady Gaga, Beyonce, Rihanna sau Paris Hilton.

Sophia intorce privirile multumita unor ochelari de soare cu lentilele rotunde ce au decupat in centru un smiley rosu cu ochii in forma de cruce.
Este unul din accesoriile preferate ale cantaretei cu care face furori oriunde isi face aparitia.

Sophia a petrecut, de altfel, la inceputul acestei luni, o alta vacanta, la Paris. Artista a purtat pe strazile orasului doua pulovere Juun J ce au imprimate un copil cu coarne de cerb.  Ea a fost atunci remarcata de un jurnalist de la Elle Japonia, care a fotografiat-o si i-a cerut permisiunea de a o include intr-un articol despre moda strazii ce va fi publicat in celebra revista.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod